Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikophold i Danmarks Faste Delegation ved UNESCO

Unesco

Paris

Indrykket
13-09-2021

Danske studerende, indskrevet på en kandidatuddannelse, kan nu søge praktikophold ved Danmarks Faste Delegation ved UNESCO i Paris. UNESCO er FNs organisation for uddannelse, videnskab, kultur og kommunikation/information.

 

Studierelevans

Praktikopholdet giver dig en bred indsigt i UNESCOs og således FNs arbejdsgange, bl.a. hvordan beslutninger træffes og programmer udvikles. Igennem dit arbejde i delegationen, får du kendskab til de forskellige sektorer og udviklingsprogrammer og til Danmarks fokusområder inden for UNESCOs mandatområder. Ved deltagelse i råd og møder får du ligeledes indsigt i diplomatiske problemstillinger, som opstår, når forskellige medlemslande skal forhandle og skabe konsensus på svære spørgsmål.

 

Arbejdsopgaver

Opholdet er primært møntet på at give indblik i UNESCO som en multilateral organisation i FN-systemet og UNESCOs aktiviteter, herunder UNESCOs Styrelsesråd og til dels Generalkonference. Du bliver en del af et lille team, hvor du ofte er tæt på centrale beslutninger. I de daglige arbejdsopgaver, bistår du Delegationen i f.eks. dækningen af møder og konferencer, research, indberetninger til forskellige ministerier og vedligeholdelsen af relationer til andre medlemsstater. Derudover arbejder praktikanten med administrative opgaver som kalenderstyring, kontakt til sekretariatet, journalisering, postgennemgang og andre praktiske opgaver i kraft af Delegationens behov.

 

Kvalifikationer

Du skal være i stand til at arbejde i et internationalt miljø, hvor takt og situationsfornemmelse er centrale egenskaber. Stillingen fordrer stærke kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt i dansk, engelsk og gerne fransk. Fleksibilitet og en proaktiv og selvstændig indstilling er afgørende.

 

Varighed og arbejdssted

Praktikopholdet har en varighed på 6 måneder (1. februar 2022 31. juli 2022). Delegationen hører under Danmarks Ambassade i Paris, men har arbejdssted i UNESCOs hovedkvarter i byens 7. arrondissement.

 

Aftaleforhold

Der indgås en praktikaftale for opholdet. Praktikopholdet er ulønnet, men Delegationen yder et tilskud på p.t. kr. 3.000 pr. måned til opholdsudgifter. Det er under opholdet muligt at modtage SU efter gældende regler. Praktikanten er selv ansvarlig for at finde bolig.

 

Ansøgning

Ansøgning, vedlagt CV, kopi af eksamensbevis/karakterudskrift (kandidat og bachelor) og eventuelle anbefalinger sendes i ét samlet dokument til UNESCO-delegationen pr. e-mail (dl.denmark@unesco-delegations.org Cc ayolak@um.dk).

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Delegationen på ovenstående e-mails eller tlf. +33 6 30 84 30 04.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 28. september 2021 kl. 12 og samtaler finder sted online umiddelbart efter.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Unesco

Adresse 1
1, rue Miollis
75732 Paris Cedex 15
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2021
Udløber
28-09-2021
Kviknummer
LJA-82651938
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Unesco

Adresse
1, rue Miollis
75732
Paris Cedex 15
Frankrig
Praktisk information
Indrykket
13-09-2021
Ansøgningsfrist
28-09-2021
Kviknummer
LJA-82651938
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed