Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikanter til journalistik og kommunikation i Aarhus og Aalborg

EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S

Indrykket
17-01-2018

Hos Epicent får du lov til selv at præge dit praktikforløb. Du vil i løbet af praktikperioden få indsigt i en masse forskellige opgaver med fokus på pressearbejde, og du vil få lov til at køre sager fra start til slut, så du får brugbar erfaring og viden med videre. For den rette er der gode muligheder for at fortsætte i en deltidsstilling, mens du færdiggør din uddannelse, og for på sigt at komme i betragtning til en fast stilling.

Vores praktikanter arbejder blandt andet med researchopgaver, versionering, pressekontakt, medieovervågning, journalistik, nyhedsbreve og sociale medier. I den daglige opgaveløsning er der mulighed for tæt sparring med Epicents PR-specialister og journalister.

Du brænder for god kommunikation og læser for eksempel journalistik, medievidenskab, retorik eller erhvervssprog. Vi forventer, at du kan løse opgaver selvstændigt, men vi vil selvfølgelig hele tiden sørge for, at du er klædt bedst muligt på og vil løbende i processen give dig faglig sparring samt evaluere arbejdet og samarbejdet. Du får efter eget valg base i Aarhus eller i Aalborg. Som udgangspunkt skal du være forberedt på en almindelig arbejdsuge, men vi er fleksible, så anden studieaktivitet også kan passes ind.

OM DIG

  • Du studerer på en relevant kommunikationsuddannelse
  •  Du behersker dansk i skrift og tale samt gerne ét eller flere fremmedsprog
  •  Du skriver flydende og har styr på retskrivningsreglerne
  •  Du kan lide at arbejde med mange forskellige opgaver og besidder et godt overblik
  •  Du er struktureret og har styr på dine opgaver
  •  Du elsker at arbejde med PR og kommunikation
  •  Du er ambitiøs og interesserer dig for redaktionelle medier

SÅDAN SØGER DU

Ansøgning og CV sendes snarest til job@epicent.dk. Vedhæft desuden eksempel på en tekst, du har skrevet gerne journalistisk.

Samtaler afholdes løbende på vores hovedkontor i Aarhus. Har du spørgsmål til stillingen, kan de sendes til driftschef Martin Hagelskjær Damsgaard via KONTAKT OS på epicent.dk.

Epicent er blandt Danmarks hurtigstvoksende PR-bureauer og er de seneste to år kåret til Gazelle af Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

Med hands-on-tilgang nytænker og realiserer Epicent organisationers pressepotentiale. Visionen er at være blandt Nordens førende udbydere af redaktionel PR til kæder, B2B-virksomheder og webshops. Vores værdigrundlag er at være proaktive, effektive, grundige, bæredygtige og kommercielt nytænkende.

Del dette job

Kontakt
EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S
Gåseagervej 12E
8250 Århus
Kontakt
Gåseagervej 12E
8250 Århus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2018
Udløber
01-06-2018
Kviknummer
LJA-54833840
Jobtype
Praktikant/trainee
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S

Adresse
Gåseagervej 12E
8250
Århus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2018
Udløber
01-06-2018
Kviknummer
LJA-54833840
Jobtype
Praktikant/trainee
Studenterjob
Fag
Kommunikation og medier
Beliggenhed