Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikanter søges til ambitiøs analyse- og strategienhed i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
09-02-2024

Vi søger dygtige studerende til efteråret, der brænder for udarbejdelse af analyser og ønsker at afprøve sine teoretiske og metodiske færdigheder helt tæt på de kommunale velfærdsområder. Det er afgørende, at du trives med både kvantitative og kvalitative opgaver, motiveres af at nytænke samt ønsker at udvide dine kompetencer inden for gennemførelse og formidling af analyser. Til gengæld tilbyder vi et praktikforløb i et socialt kontor med mulighed for masser læring, og hvor du vil indgå som en del af et analyseprojekt på lige niveau med vores fastansatte konsulenter.

 

Analyse og Strategi er forankret under kommunaldirektøren og har til opgave at understøtte hele direktionen i at styrke kvaliteten og effektiviteten i opgaveløsningen. Vi udfører bl.a. budget- og kvalitetsanalyser, strategiudvikling samt evalueringer inden for alle dele af den kommunale velfærd. Af tidligere eksempler kan bl.a. nævnes en analyse af visitationsmønstre i ældreplejen samt en analyse af årsagerne til stigende udgifter på socialområdet. Med udgangspunkt i en analytisk værktøjskasse på niveau med de førende konsulenthuse arbejder vi ud fra en klar målsætning om at blive et af de bedste offentlige analyse- og strategimiljøer.

 

Som praktikant hos os bliver du en del af en enhed på 12 medarbejdere, der prioriterer det sociale sammenhold højt, og hvor der er kort til grin. Som en del af din opstart i kontoret, vil du indgå i et introforløb, der har til formål at klæde dig på til arbejdet som analysekonsulent i Analyse og Strategi. Du bliver desuden tilknyttet en mentor, der vil have ansvaret for din udvikling og sikre dig kontinuerlig feedback. Du vil blive oplært i en analytisk værktøjskasse og få muligheden for at anvende og udvikle dine analytiske kompetencer hver dag helt tæt på virkeligheden på tværs af kommunens mange varierende opgaver (skoler, byudvikling, daginstitutioner, socialt udsatte, ældre, bæredygtighed mv.). Du vil fra dag et blive tilkoblet et analyseprojekt, og dine opgaver vil blive tilrettelagt i samarbejde med din projektleder og i overensstemmelse med dine egne ønsker til udvikling. Er du fx mest optaget af at udvikle dine færdigheder inden for databehandling i programmer som R og Excel eller ønsker du at udvikle mere klassiske konsulentfærdigheder inden for interessenthåndtering, projektledelse og kommunikation af analytiske resultater?

 

Vi forventer at du:

  • Studerer på det sidste år af din bachelor eller er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (fx statskundskab, økonomi, folkesundhedsvidenskab, sociologi, antropologi osv.)

  • Synes det er sjovt at arbejde med analyser og har erfaring med kvantitative og/eller kvalitative metoder

  • Motiveres af kreativ problemløsning og ideudvikling

  • Er nysgerrig og passioneret omkring den offentlige sektor og brænder for at gøre en forskel

  • Er kommunikativt dygtig både mundtligt og skriftligt

  • Har stærke samarbejdsevner og et ønske om at lykkes som enhed

 

Praktikforløbet er som udgangspunkt 30-37 timer ugentligt og løber fra primo september 2024 til ultimo januar 2025 med mulighed for fleksibilitet ift. studie- eller rejseplaner. Det er afgørende, at praktikforløbet er meritgivende, og at du optjener ECTS-point under praktikperioden.

 

Som praktikant er der mulighed for at blive ansat som studentermedhjælper 7 timer om ugen sideløbende med praktikperioden.

 

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte projektleder Camilla Kjeldsen Kjær, tlf. 28 98 26 69, e-mail: cakj06@frederiksberg.dk. Send din ansøgning, CV, fulde karakterbevis fra din uddannelse og eventuelt yderligere materiale senest 10. marts. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

 

Frist:

10-03-2024

 

Kontaktperson:

Camilla Kjeldsen Kjær, Tlf. 28 98 26 69

 

Jobområde:

Administration

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Rådhuset,
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-02-2024
Udløber
10-03-2024
Kviknummer
LJA-85322318
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-02-2024
Ansøgningsfrist
10-03-2024
Kviknummer
LJA-85322318
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed