Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant ved Invest in Denmark på den danske ambassade i London

Udenrigsministeriet

London

Indrykket
22-11-2017

Invest in Denmark (INDK) er Udenrigsministeriets investeringsfremmende organ og er en del af Eksportrådet. Gennem aktiv, målrettet markedsføring til firmaer i UK & Irland, assisterer INDK firmaer med interesse i at etablere sig i Danmark.

 

INDK fokuserer på fire industrier, hvor Danmark har særligt gode kompetencer: ICT, Life Sciences, Cleantech og Maritime. For mere information, se www.investindk.com.

Det overordnede mål for afdelingen er at skabe og bevare arbejdspladser i Danmark for derigennem at styrke erhvervslivets globalisering, skabe vækst og forbedre kompetence- og vidensniveauet i Danmark.

 

Jobbeskrivelse

Som praktikant i INDK vil du blive en del af et dedikeret investeringsteam og assistere Investment Manageren, som yder konsulentarbejde for store og små virksomheder i UK & Irland.

 

Investment Manageren i INDK vil, i samarbejde med dig, planlægge et spændende forløb, der inddrager dig i møder og giver dig en forståelse for de vigtige markedstrends, der indvirker på investeringer til Danmark. Du vil endvidere få et indblik i INDKs fokusområder, ansvar for at arrangere events og møder, og du vil blive inddraget i de analyser og opgaver, som vi løser for internationale investorer. En del af INDKs arbejde fokuserer på, hvilke rammebetingelser der påvirker FDI (Foreign Direct Investment), så der er også stærke muligheder for at komme i dybden med teori.

 

Kvalifikationer

Vi søger en dansktalende studerende, som er tilmeldt en business- eller økonomiorienteret kandidatuddannelse eller derunder på en højere dansk eller udenlandsk læreanstalt. Vi forventer, at du er ekstrovert, selvstændig, og god til engelsk. Det vil være en fordel, hvis du er initiativrig og kan tænke kreativt i forhold til problemløsning. Vi forventer desuden, at du er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken.

 

Praktikvilkår

Opholdet skal bidrage til din uddannelse, og vil foregå under vejledning af Investment Manageren.

Praktikopholdet varer seks måneder fra den 1. august 2018 til den 31. januar 2019.

Praktikopholdet er ulønnet, men du vil få delvis dækning af dine udgifter i forbindelse med opholdet, og vil kunne få udbetalt et tilskud eller få refunderet udgifter efter regning indenfor DKK 3.500 pr. måned.

Arbejdstiden er 9.00-16.30 mandag-fredag. Der optjenes 2,08 feriedage pr. måneds praktik.

 

Ansøgning

Ansøgningen bedes skrevet på engelsk og sendes sammen med bilag (CV, karakterudskrift, eventuelle referencer). Venligst skriv Dit Navn Invest In Denmark i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest 15. marts 2018 på mail til lonambintern@um.dk

 

Yderligere oplysninger

Oplysninger om ambassaden samt ambassadens praktikantordning kan findes på ambassadens hjemmeside www.denmark.org.uk. Har du spørgsmål om Invest In Denmark, som du ikke finder svar på online, kan du kontakte Martin Jacobsen på martja@um.dk.


Del dette job

Kontakt
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf
33 92 00 00
Web
Kontakt
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-11-2017
Udløber
15-03-2018
Kviknummer
LJA-51659151
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udenrigsministeriet

Adresse
Asiatisk Plads 2
1448
København K
Danmark
Tlf 33 92 00 00
Praktisk information
Oprettet
22-11-2017
Udløber
15-03-2018
Kviknummer
LJA-51659151
Jobtype
Praktikant/trainee
Fag
Administration, Salg og marketing, Økonomi og regnskab
Beliggenhed