Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant ved forsvarsafdelingen på den danske ambassade i London

Udenrigsministeriet

London

Indrykket
22-11-2017

Forsvarsattachéen indberetter primært til Forsvarsministeriet, men også andre dele af den danske administration samt til dansk forsvar generelt, om aktuelle forsvars- og sikkerhedspolitiske emner i Storbritannien og bidrager til det dansk-britiske forsvarssamarbejde.

 

Jobbeskrivelse

Som praktikant i forsvarsafdelingen er du med til at udarbejde indberetninger og rapporter, hvor du kommer til at bidrage med informationssøgning og analytisk bearbejdelse. Du vil også blive inddraget i arbejdet med ambassadens hjemmeside i forhold til publicering af historier om dansk forsvar og hjælpe med besvarelse af henvendelser til afdelingen.

En del af arbejdet foregår i samarbejde med ambassadens politiske afdeling. Blandt andet vil du dagligt skulle udarbejde presseklip af artikler i britiske medier i samarbejde med praktikanten i den politiske afdeling.

 

Kvalifikationer

Vi søger en dansktalende studerende, som er tilmeldt en samfundsvidenskabelig eller tilsvarende kandidatuddannelse eller derunder på en højere dansk eller udenlandsk læreanstalt. Vi forventer, at du har interesse for international politik, strategi og forsvars- og sikkerhedspolitik. Det er en fordel, hvis du har erfaring med skriftlig kommunikation, gode mundtlige og skriftlige engelskkundskaber. Erfaring fra forsvaret er ikke en nødvendighed, men kan være en fordel.

Du skal kunne redegøre for, hvorfor praktikpladsen er interessant for dig, og hvordan opholdet vil kunne bidrage til dit uddannelses- og karriereforløb.

 

Praktikvilkår

Opholdet skal bidrage til din uddannelse, og vil foregå under vejledning af forsvarsattachéen og dennes personlige assistent.

Praktikopholdet varer seks måneder fra den 1. august 2018 til den 31. januar 2019.

Praktikopholdet er ulønnet, men du vil få delvis dækning af dine udgifter i forbindelse med opholdet, og vil kunne få udbetalt et tilskud eller få refunderet udgifter efter regning indenfor DKK 3.500 pr. måned.

Arbejdstiden er 8.30-16.00, mandag-fredag. Du optjener 2,08 feriedage pr. måneds praktik.

 

Ansøgning

Ansøgning samt bilag (CV, karakterudskrift, eventuelle referencer) bedes sendt senest 15. marts 2018 på e-mail til lonambintern@um.dk mærket Dit Navn Forsvarsafdelingen

 

Yderligere oplysninger

Oplysninger om ambassaden samt ambassadens praktikantordning kan findes på ambassadens hjemmeside www.denmark.org.uk. Har du spørgsmål i forhold til forsvars afdelingen, som du ikke finder svar på online, kan du kontakte Jytte Schnegelsberg på +44 (0)207 333 0228.


Del dette job

Kontakt
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf
33 92 00 00
Web
Kontakt
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-11-2017
Udløber
15-03-2018
Kviknummer
LJA-51658853
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Politik og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udenrigsministeriet

Adresse
Asiatisk Plads 2
1448
København K
Danmark
Tlf 33 92 00 00
Praktisk information
Oprettet
22-11-2017
Udløber
15-03-2018
Kviknummer
LJA-51658853
Jobtype
Praktikant/trainee
Fag
Politik og samfund
Beliggenhed