Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant til sundhedspolitik i Danske Regioner: Foråret 2019

Danske Regioner

Storkøbenhavn

Indrykket
03-12-2018

Med regeringens kommende sundhedsreform og et afgørende folketingsvalg i foråret har sundhedspolitik aldrig været mere spændende. Har du lyst til at være med, der hvor linjerne for fremtidens sundhedsvæsen bliver tegnet, så søg en praktikstilling hos os i foråret 2019.

Praktikstillingen er i Center for Sundhed og Sociale indsatser. Vi er et travlt center med ca. 45 ansatte fordelt på syv teams. Vi arbejder seriøst men bevarer en uformel omgangstone og et højt humør. Til daglig arbejder vi med politiske udspil, sekretariatsbetjening af vores politiske bestyrelse, udarbejdelse af taler og interessevaretagelse i forhold til stat, kommuner og meget mere. 

Hvad tilbyder vi?
Du vil blive tilknyttet team Behandling og Sundhedsuddannelser. Udover at deltage i teamets møder og arbejdsopgaver vil du få selvstændige opgaver inden for eksempelvis akutområdet, hjerte- og kræftområdet, den patientansvarlige læge og uddannelsen af bl.a. læger og sygeplejersker. Der vil også være mulighed for at arbejde sammen med og få indblik i andre teams i centeret. Det er vigtigt for os, at du får noget ud af dit forløb. Dvs. at du vil komme til at prøve kræfter med de mange forskellige arbejdsopgaver i en interesseorganisation, få indblik i flere forskellige sundhedspolitiske felter samt få kontinuerlig feedback af og sparring med teamleder og resten af teamet.

Som praktikant kan du få mulighed for at være med i større projekter såvel som centerets daglige opgaveløsning. F.eks. udarbejdelse af politiske notater, udarbejdelse af høringsindkaldelser og høringssvar, mindre databearbejdningsopgaver, planlægning af konferencer og workshops, produktion af publikationer m.v. Vi lægger op til, at du i stor udstrækning får indflydelse på og ansvar for dine arbejdsopgaver.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Praktikken vil vare fra februar 2019 til juni 2019.

Hvem søger vi?

  • Du er i gang med en lang videregående uddannelse gerne i et sundheds- eller samfundsvidenskabeligt fag.

  • Du har stor interesse for sundhedspolitik og politisk interessevaretagelse.

  • Du trives med et højt tempo og mange forskellige opgaver.

  • Du har en god pen og kan lide at skrive men du er heller ikke bange for at give dig i kast med en talopgave.

  • Du kan lide at arbejde selvstændigt og er idérig.

  • Du har lyst til at engagere dig i din arbejdsplads både fagligt og socialt.

  • Du kan få merit for dit praktikophold, så det indgår som en del af din uddannelse

  • Du kan læse mere om centerets opgaver og om Danske Regioner på www.regioner.dk

Praktikken er ulønnet.

Har du lyst til at arbejde i en politisk interesseorganisation, så send en motiveret ansøgning og CV. Skriv i ansøgningen, hvor du så opslaget.

Ansøgningsfrist: torsdag den 13. december 2018 kl. 12.00

Vi holder samtaler i uge 51 2018 så skriv gerne i din ansøgning, hvis dette ikke passer dig vi er opmærksomme på, at det er eksamenstid.

Hvis du har spørgsmål angående stillingen kan du henvende dig til Laura Toftegaard, lto@regioner.dk, tlf. +45 23 99 67 30

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Om Danske Regioner
Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de 5 regioner. Danske Regioner arbejder blandt andet for at skabe et stadig bedre sundhedsvæsen og for at sikre vækst i hele landet. Du bliver del af et stærkt og kompetent fagligt miljø, hvor der er høj trivsel og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

 


Del dette job

Kontakt
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Praktisk information
Oprettet
03-12-2018
Udløber
13-12-2018
Kviknummer
LJA-68500540
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-12-2018
Udløber
13-12-2018
Kviknummer
LJA-68500540
Jobtype
Praktikant/trainee
Fag
Administration, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Beliggenhed