Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant til efteråret 2019

Konradi

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-03-2019

Vil du styrke dine kompetencer indenfor social byudvikling, fællesskaber, demokrati og sociale forhold? Og vil du være en del af en specialistvirksomhed med speciale indenfor den almene boligsektor?

 

Konradi liv i og mellem husene søger en praktikant til efteråret 2019.

 

Har du lyst til at arbejde med opgaver og projekter med fokus på udvikling af boligområder, fællesskaber, demokrati og sociale forhold i den almene boligsektor? Og har du erfaring med kommunikations-, analyse- og/eller administrative opgaver, så er du måske den praktikant Konradi liv i og mellem husene har brug for.

 

Om Konradi liv i og mellem husene

Konradi liv i og mellem husene er en lille specialistvirksomhed, der beskæftiger sig med sociale, demokratiske og organisatoriske aspekter af den almene boligsektor. Vi arbejder ud fra en politologisk og sociologisk vinkel og vores metoder er fokuseret omkring en høj grad af inddragelse af opgavernes berørte parter. Visionen er at bidrage til at fremme demokrati, fællesskaber og bæredygtighed, så den almene boligsektor fremstår som en handlekraftig deltager i det danske velfærdssamfund. I Konradi liv i og mellem husene ved vi, når der er brug for andre. De rigtige folk sættes sammen i et tværgående samarbejde for at være skarpe på hver enkelt opgaves særlige forhold, og nu er der brug for DIG!

 

Om dig

Du studerer fx på en samfundsvidenskabelig uddannelse som statskundskab, sociologi, antropologi og har kompetencer og/eller interesse indenfor kommunikation, brugerinddragelse samt sociale forhold, gerne særligt i forhold til den almene boligsektor. Du har minimum gennemført 2 års studier, har gode kommunikations- og skrivekompetencer, arbejder analytisk, kan løse almindelige administrative opgaver og har en god arbejdskapacitet. Vi lægger samtidig vægt på personligt engagement, høj faglighed og evnen til både at arbejde selvstændigt og som en del af et hold.

 

Om stillingen

Du vil blive involveret i mange forskellige arbejdsopgaver. De vil fx omhandle kommunikation, research, analyse, idéudvikling, planlægning og administrative opgaver. Erfaring med Excel og PowerPoint er en fordel. Vi kan tilbyde en afvekslende og spændende praktikantstilling med kontakt til mange forskellige og dygtige samarbejdspartnere. Samtidig er jobbet præget af en stor grad af personligt ansvar og indflydelse på egne opgaver. Derfor får du også mulighed for i høj grad selv at planlægge din arbejdstid og opgaver. Vi holder til i et hyggeligt kontorfællesskab i Indre By med en uformel omgangstone og højt til loftet.

 

Det praktiske

Praktikperioden kan løbe fra september til december 2019. Den konkrete periode og timeantallet fastsætter vi i fællesskab, så vi tilpasser det eventuelle eksamensfrister og studiejob du måtte have. Praktikken er ulønnet, og det er en betingelse, at du kan få merit for forløbet på din uddannelse.

 

Send senest fredag den 26. april 2019 en kort motiveret ansøgning med CV og eksamensresultater samt øvrige relevante dokumenter til praktikant@konradi.nu. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte projektmedarbejder Lauritz Tim Daa Funder på 25 14 31 12. Du kan også læse mere om os på www.konradi.nu.


Del dette job

Kontakt

Konradi

Adresse 1
Gammel Mønt 19 A
1117 København K
Danmark
Tlf
28 55 24 24
Praktisk information
Oprettet
22-03-2019
Udløber
26-04-2019
Kviknummer
LJA-71822890
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

BayernInvest Kapitalverwaltungsgesellschaft mbH

Del dette job

Virksomhedsinformation

Konradi

Adresse
Gammel Mønt 19 A
1117
København K
Danmark
Tlf 28 55 24 24
Praktisk information
Indrykket
22-03-2019
Ansøgningsfrist
26-04-2019
Kviknummer
LJA-71822890
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Administration, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Beliggenhed