Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant på ambassaden i Singapore i FORÅRET 2020

Den Danske Ambassade i Singapore

Indrykket
13-08-2019

Kunne du tænke dig en dynamisk hverdag i et internationalt miljø, hvor du er med til at fremme danske interesser på et af verdens førende markeder? Brug din interesse for handel, kommunikation, politik og diplomati i et seks måneders praktikophold på ambassaden i Singapore. Vi søger danske kandidatstuderende med start d. 1. februar 2020.

 

Om Singapore og ambassaden

 

Singapore er Sydøstasiens ubestridte forretningscentrum og er for 10 år i træk blevet kåret til det bedste land i verden at drive forretning. Ø-staten, kendt for en stærk økonomi, lave korruptionsrater og en høj levestandard, bliver brugt af mange virksomheder som test-bed for nye produkter og løsninger. Singapores geografiske placering, gunstige forretningsvilkår og en af verdens største havne gør ligeledes landet til en oplagt port til en region med mere end 600 mio. potentielle kunder.

 

Ambassaden varetager Danmarks kommercielle interesser i Singapore og assisterer danske virksomheder med at etablere sig på markedet. Vi håndterer desuden opgaver med økonomisk diplomati, EU-samarbejde, politisk rapportering, delegationsbesøg samt konsulære og administrative opgaver.

 

Spændende opgaver og samarbejde

 

Som praktikant vil du arbejde tæt sammen med vores handelsrådgivere, som bistår danske virksomheder. Desuden bliver du involveret i en lang række projekter, som fremmer ambassadens fokusområder og ikke mindst danske interesser i Singapore. Det indebærer bl.a. kommunikationsopgaver, som sker gennem sociale medier, præsentationer, branding og eventplanlægning. Derudover er der den politiske del af arbejdet, der eksempelvis vedrører at bistå ambassadøren og deltage i møder og events, hvor ambassaden er repræsenteret. Du vil ligeledes lave informationssøgning og udarbejde analyser, rapporter og delegationsprogrammer. Stillingen som praktikant i Singapore er derfor attraktiv mulighed, hvis man er alsidig og ønsker at prøve kræfter med diplomatiets forskelligartede arbejdsopgaver.

 

Dine kvalifikationer

 

Du er udadvendt, initiativrig, analytisk skarp og effektiv. Du kan løse opgaver selvstændigt, men også i samarbejde med andre på tværs af ambassadens afdelinger. Det er vigtigt, at du har gode dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale. Godt kendskab til Microsoft Office er en forudsætning. Du kan arbejde selvstændigt, tage ansvar og er proaktiv. Vi søger studerende, der har en bachelorgrad, og nu er i gang med en relevant videregående kandidatuddannelse.

 

Ansættelsesvilkår og praktik

 

Som praktikant sørger du selv for at finansiere dit ophold. Der er gode muligheder for legattildeling fra private fonde, ligesom du under opholdet kan modtage SU efter gældende regler. Ambassaden yder et tilskud på 4.000 kr. pr. måned til kost, logi og transport, og du får SGD 50 månedligt som tilskud til mobilabonnement. Herudover afholder vi evt. udgifter forbundet med dit arbejde. Du bliver tilknyttet ambassaden under Udenrigsministeriets Regler for administration af praktikanter pr. 1. august 2015. Hvis din uddannelsesinstitution giver mulighed for meritoverførsel af praktikophold, tager vi højde for det.

 

Søg senest den 8. september 2019

 

Send ansøgning på dansk med CV på engelsk, eksamensresultater og relevante bilag. Mærk ansøgningen Trainee Application + navn og send den til: sinamb@um.dk. Ansøgningen med tilhørende dokumentation bedes indscannes i ét PDF-dokument. Ansøgningsfristen er den 8. september 2019, og du kan forvente svar senest otte uger herefter.

 

Spørgsmål?

 

Har du spørgsmål, kontakt Henning Nielsen på hegnie@um.dk eller på telefon: +65 6506 0265.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Den Danske Ambassade i Singapore

Adresse 1
101 THOMSON ROAD, #13-01/02 UNITED SQUARE
307591 
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
LJA-74777576
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den Danske Ambassade i Singapore

Adresse
101 THOMSON ROAD, #13-01/02 UNITED SQUARE
307591
Singapore
Praktisk information
Indrykket
13-08-2019
Ansøgningsfrist
08-09-2019
Kviknummer
LJA-74777576
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier, Kommunikation og medier
Beliggenhed