Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant på ambassaden i Singapore i efteråret 2019

Den Danske Ambassade i Singapore

Indrykket
07-02-2019

Kunne du tænke dig en dynamisk hverdag i et internationalt miljø, hvor du er med til at fremme danske interesser på et af verdens førende markeder? Brug din interesse for handel, kommunikation, politik og diplomati i et seks måneders praktikophold for danske kandidatstuderende med start den 1. august 2019.

Om Singapore og ambassaden
Singapore er Sydøstasiens ubestridte forretningscentrum og er for 10. år i træk blevet kåret til det bedste land i verden at drive forretning i. Ø-staten, kendt for en stærk økonomi, lave korruptionsrater og en høj levestandard, bliver brugt af mange virksomheder som test-bed for deres produkter. Singapores geografiske placering, gunstige forretningsvilkår og én af verdens største havne gør landet til en oplagt regional hub for den vækstende region med 600 mio. potentielle kunder.

Ambassaden varetager Danmarks kommercielle interesser i Singapore og assisterer danske virksomheder med at etablere sig på markedet. Vi håndterer desuden opgaver med økonomisk diplomati, EU-samarbejde, politisk rapportering, delegationsbesøg samt konsulære og administrative opgaver.

Spændende opgaver og samarbejde
Som praktikant vil du arbejde tæt sammen med kollegerne i handelsafdelingen, der rådgiver danske virksomheder. Desuden vil du blive involveret i projekter, som fremmer ambassadens fokusområder og ikke mindst danske interesser i Singapore. Kommunikations- og marketingsaktiviteter sker gennem sociale medier, præsentationer, branding og eventplanlægning. Den politiske del af arbejdet består bl.a. i at bistå ambassadøren og deltage i møder og events, hvor ambassaden er repræsenteret. Du vil ligeledes lave informationssøgning og udarbejde analyser, rapporter og delegationsprogrammer.

Dine kvalifikationer
Du er udadvendt, initiativrig, analytisk skarp og effektiv. Du kan løse opgaver selvstændigt, men også i samarbejde med andre på tværs af ambassadens afdelinger. Det er vigtigt, at du har gode dansk- og engelskkundskaber i skrift og tale. Godt kendskab til Microsoft Office er en forudsætning. Du kan arbejde selvstændigt, tage ansvar og er proaktiv. Vi søger studerende, der har en bachelorgrad og nu er i gang med en relevant videregående kandidatuddannelse.

Ansættelsesvilkår og praktik
Som praktikant sørger du selv for at finansiere dit ophold. Der er gode muligheder for legattildeling fra private fonde, ligesom du under opholdet kan modtage SU efter gældende regler. Ambassaden yder et tilskud på 4.000 kr. pr. måned til kost, logi og transport, og du får SGD 50 månedligt som tilskud til mobilabonnement. Herudover afholder vi evt. udgifter forbundet med dit arbejde. Du bliver tilknyttet ambassaden under Udenrigsministeriets Regler for administration af praktikanter pr. 1. august 2015. Hvis din uddannelsesinstitution giver mulighed for meritoverførsel af praktikophold, tager vi højde for det.

Søg senest den 3. marts 2019

Send ansøgning på dansk med CV på engelsk, eksamensresultater og relevante bilag. Mærk ansøgningen Trainee Application + navn og send den til: sinamb@um.dk. Ansøgningen med tilhørende dokumentation bedes indscannes i ét PDF-dokument. Ansøgningsfristen er den 3. marts 2019, og du kan forvente svar senest otte uger herefter.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, kontakt Henning Nielsen på hegnie@um.dk eller på telefon: +65 6506 0265.


Del dette job

Kontakt

Den Danske Ambassade i Singapore

Adresse 1
101 THOMSON ROAD, #13-01/02 UNITED SQUARE
307591 
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
LJA-70497971
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, IT og web, Kommunikation og medier, Salg og marketing
Ansøg nu
Lignende job

Creditplus Bank AG

mgm technology partners GmbH

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den Danske Ambassade i Singapore

Adresse
101 THOMSON ROAD, #13-01/02 UNITED SQUARE
307591
Singapore
Praktisk information
Indrykket
07-02-2019
Ansøgningsfrist
03-03-2019
Kviknummer
LJA-70497971
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Administration, IT og web, Kommunikation og medier, Salg og marketing
Beliggenhed