Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant med interesse i e-læring til UNICEF Danmark - Efterårssemesteret 2023

Unicef

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2023

Er du en haj til digitale løsninger, og vil du gerne arbejde med e-læring og kompetenceudvikling? Og kan du opsætte og analysere effektmålinger, der kan dokumentere løsningernes impact hos aftagerne? Så er du måske vores næste praktikant i UNICEF Danmark.

 

I 2023 har vi i UNICEF Danmarks nationale afdeling fokus på vores rettighedsundervisningsprogram. Vi arbejder blandt andet målrettet med at uddanne ansvarsbærere til at fremme og respektere børns rettigheder. Især sidstnævnte vil få stor opmærksomhed i den kommende tid, da vi i løbet af foråret går live med et helt nyt online læringsunivers.

 

Den nye platform vil rumme en række e-læringsressourcer i forskellige formater lige fra podcasts til videoer til programmerede e-læringsmoduler. Fællesnævneren er, at alle ressourcer skal bidrage til at klæde skolelærere, pædagoger, socialrådgivere, influencere og andre voksne på til at fremme og beskytte børns rettigheder.

 

Til at understøtte videreudviklingen af læringsplatformen søger vi en praktikant til efteråret 2023, der har gåpåmod og gerne vil fokusere på særligt det digitale spor i læringsuniverset og i afdelingens øvrige nationale arbejde.

 

Arbejdsopgaver:

Som praktikant i UNICEF Danmarks nationale afdeling kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver, herunder:

  • Udvikling af online læringsforløb til børn og voksne, som vil være tilgængelige på UNICEF Danmarks nye læringsplatform.

  • Light programmering af e-læringsmoduler i nyskabende e-læringsværktøjer og vedligeholdelse UNICEF Danmarks nye nationale landing page, som er udviklet i Wordpress Elementor.

  • Opsætning af effektmålinger, der kan indfange, hvilken forandring læringsmaterialerne skaber.

  • Engagementsindsatser, der er målrettet til nøgleaktører i Danmark, herunder events, dialogmøder, Børnetopmødet mv.

  • Baggrundsresearch på relevante kilder, der kan føde ind til det læringsmateriale, som skal leve på skoler, klubber, daginstitutioner, i kommuner m.v. fremover.

 

Om dig:

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du er studerende på en videregående uddannelse, og at du er interesseret i digitale løsninger og har et godt take på websites. Hvis du har erfaring med opsætning, grafik og layout, og du er vant til at arbejde i programmet Enalyzer er det et plus. Derudover håber vi, at du:

  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.

  • er grundig og omhyggelig i dit arbejde.

  • evner at arbejde selvstændigt inden for fælles målsætninger.

 

På det personlige plan leder vi efter en praktikant, som er nysgerrig, pligtopfyldende og mødestabil, og som sætter pris på at være en del af en organisation og et team, som arbejder i samme retning.

 

Er du vores kommende praktikant?

Hvis du synes, at praktikstillingen lyder spændende, ser vi frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest den 1. maj 2023. Det er vores forventning, at vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

 

Spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorrådgiver Morten Normann Jørgensen på tlf. 31 21 54 00 eller mail mjorgensen@unicef.dk.

 

Job kategori:

Børn & unge, Programarbejde, Programmering

 

Frist:

01-05-2023

 

Job type:

Praktik

 

Lokation:

Rentemestervej 62, 1. sal, 2400, København, Denmark

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Unicef

Adresse 1
Rentemestervej 62, 1
2400 København N
Danmark
Adresse 2
Rentemestervej 62, 1
2400 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-03-2023
Udløber
01-05-2023
Kviknummer
LJA-84637505
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Unicef

Adresse
Rentemestervej 62, 1
2400
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-03-2023
Ansøgningsfrist
01-05-2023
Kviknummer
LJA-84637505
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Forskning og undervisning, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed