Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant - handel og eksportfremme

Den danske ambassade i Haag

Indrykket
18-02-2021

Er du interesseret i at arbejde med handel og eksportfremme i et internationalt miljø og lære, hvordan Eksportrådet hjælper danske virksomheder med at blive etableret på det nederlandske marked? Drømmer du måske om en karriere i Udenrigsministeriet eller inden for international handel? Så er stillingen som handelspraktikant på ambassaden i Haag muligvis den helt rette for dig.

 

Den danske ambassade i Haag tilbyder et studierelevant, spændende samt udfordrende praktikantophold inden for handel og eksportfremme, hvor næste mulige ophold er i perioden 1. august 2021 til 31. januar 2022.

 

Du bliver som praktikant en del af en mindre og dynamisk ambassade og inddraget i ambassadens daglige virke på handelsområdet. Handelsafdelingen på den danske ambassade i Nederlandene består pt. af 3 medarbejdere, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med. Vi har fordelt sektorerne mellem medarbejderne og du vil komme i berøring med alle sektorer. Handelsafdelingens formål er at bistå danske virksomheder med at komme ind på det nederlandske marked, at udvælge underleverandører eller at bistå med etablering af virksomhed i Nederlandene. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med en række spændende opgaver og projekter inden for handelsområdet.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Udarbejdelse af rapporter om afsætningsmuligheder inden for diverse sektorer;

  • Assistance til udarbejdelse af markedsundersøgelser efterspurgt af danske virksomheder;

  • Assistance til identifikation af forhandlere eller mulige samarbejdspartnere til danske virksomheder;

  • Assistance i forbindelse med gennemførelse af eksportfremstød og events;

  • Udarbejdelse og redigering af nyhedsbreve, og relevante nyheder til hjemmeside og sociale medier i samarbejde med den politiske PD praktikant;

  • Identificering af forretningsmuligheder på grundlag af danske og nederlandske medier.

 

Vi søger:

En dygtig og aktiv praktikant, som kan agere selvstændigt. Vi forventer, at du er struktureret, kan bevare overblikket og har interesse for og kendskab til handel og dansk erhvervsliv. Vi forventer endvidere, at du har gode dansk- og engelskkundskaber og et godt kendskab til Office-pakken. Kendskab til nederlandsk er naturligvis en fordel, men ikke et krav. Er du studerende med særlig interesse for eksport og international forhold, ser vi frem til at modtage en motiveret ansøgning med din begrundelse for, hvorfor du er interessant for os. Vi ser helst, at du er indskrevet på overbygningsdelen af din uddannelse.

 

Interesseret?

Send os en motiveret ansøgning på dansk (maks. én side), CV og kopi af relevante eksamensbeviser i en samlet PDF-fil til haaamb@um.dk senest den 7. marts 2021 og skriv Praktikant (H) i emnefeltet.

 

Du modtager en bekræftelse, når ambassaden har modtaget din ansøgning. Der afholdes samtaler snarest muligt, og du kan forvente et endeligt svar på din ansøgning kort tid herefter.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Læs mere om Den Danske Ambassade i Haag på vores hjemmeside eller besøg os på: Facebook eller LinkedIn.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Den danske ambassade i Haag

Adresse 1
Koninginnegracht 30
2514 AB Den Haag
Danmark
Adresse 2
KONINGINNEGRACHT 30
2514 AB DEN HAAG
Holland
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81733712
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den danske ambassade i Haag

Adresse
KONINGINNEGRACHT 30
2514 AB
DEN HAAG
Holland
Praktisk information
Indrykket
18-02-2021
Ansøgningsfrist
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81733712
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed