Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant - Folkeret og Politik

Den danske ambassade i Haag

Indrykket
18-02-2021

Har du lyst til at arbejde med folkeret og politik i et internationalt miljø?  Drømmer du om at arbejde med mange af de spændende internationale organisationer og domstole, der er placeret i Haag? Så er denne praktikantstilling på ambassaden i Haag muligvis noget for dig.

 

Den danske ambassade i Haag tilbyder et studierelevant, spændende og udfordrende praktikantophold i perioden 1. august 2021 til 31. januar 2022.

 

Du bliver som praktikant en del af en mindre ambassade og inddraget i ambassadens daglige virke. Du vil få en enestående mulighed for at beskæftige dig med de internationale domstole og tribunaler, som kun ambassaden i Haag kan tilbyde. Du kommer således til at prøve kræfter med en række spændende opgaver med hovedvægt på international straffe- og folkeret. Derudover vil meget af dit daglige virke også være centeret omkring kemivåbenorganisationen OPCW, mens enkelte opgaver vil have fokus på EU-forhold.

 

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Kontakt med de internationale organisationer, der har hovedsæde i Haag. Særligt den Internationale Straffedomstol (ICC), Den Internationale Domstol (ICJ), Tribunalet for det tidligere Jugoslavien (ICTY) samt Organisationen for Forbud mod Kemiske Våben (OPCW);

  • Tilstedeværelse ved retssager, høringer samt deltagelse i møder i ICC, ICJ, ICTY og OPCW;

  • Udarbejdelse af indberetninger til især Udenrigsministeriet i København, rapportudkast samt research;

  • Løbende opdatering ift. de internationale organisationernes aktiviteter i øvrigt

 

Hvem er du?

Vi søger en dygtig og selvstændig praktikant. Du skal kunne arbejde struktureret, bevare overblikket og have interesse for og kendskab til folkeret og politik. Du skal desuden have stærke dansk- og engelskkundskaber og et godt kendskab til Office-programmer. Vi er åbne over for din uddannelsesmæssige baggrund, men du skal kunne forklare os, hvorfor du er interessant for os. Vi ser helst, at du er indskrevet på overbygningsdelen af din uddannelse.

 

Interesseret?

Send os en motiveret ansøgning på dansk (maks. én side), CV og kopi af relevante eksamensbeviser i en samlet PDF-fil til haaamb@um.dk senest den 7. marts 2021 og skriv Praktikant (FP) i emnefeltet.

 

Du modtager en bekræftelse, når ambassaden har modtaget din ansøgning. Der afholdes samtaler snarest muligt, og du kan forvente et endeligt svar på din ansøgning ca. en måned efter ansøgningsfristen.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Læs mere om Den Danske Ambassade i Haag på vores hjemmeside eller besøg os på: Facebook eller LinkedIn.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Den danske ambassade i Haag

Adresse 1
Koninginnegracht 30
2514 AB Den Haag
Danmark
Adresse 2
KONINGINNEGRACHT 30
2514 AB DEN HAAG
Holland
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81733711
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Region Sjælland - Universitetshospitalet Køge

Københavns Universitet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den danske ambassade i Haag

Adresse
KONINGINNEGRACHT 30
2514 AB
DEN HAAG
Holland
Praktisk information
Indrykket
18-02-2021
Ansøgningsfrist
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81733711
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed