Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Power Platform konsulent til udvikling af forretningsløsninger i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Herning, Vestjylland

Indrykket
23-05-2022

Trives du med udvikling af applikationer med fokus på digital understøttelse og automatisering af administrative processer? Motiveres du af at samarbejde på alle niveauer i organisationen? Har du evnen og lyst til, at være med til at opbygge et nyt forretningsområde? Så er dette job lige et for dig.

Dine arbejdsopgaver

Vi har enormt travlt med digitaliseringen i styrelsen og søger derfor endnu en ny kollega, som har lyst til at være med i udviklingen af forretningsløsninger til understøttelse af vores kunders og egne ønsker til en moderne arbejdsplads. I samarbejde med de øvrige kolleger i teamet og kunderne i forvaltningen, vil dine daglige arbejdsopgaver primært være at udarbejde forretningsløsninger der skaber værdi for vores kunder. Vi gør brug af den nyeste Microsoft stack, herunder anvender vi primært Power Apps, Power Automate og PowerBI, til at skabe fremtidens løsninger.

Du vil komme til at udarbejde Power Platform løsningsdesign, foretage udvikling, implementering og dokumentation samt sparre med kunden i forhold til at skabe værdi gennem rådgivning og teknologi. Din indsats vil få en direkte indflydelse gennem effektivisering, optimering og lettelse af arbejdsbyrde for andre.

Vi har i kontoret en "makkerordning", som betyder at vi sørger for en grundig introduktion og oplæring. Det vil dog være en fordel, hvis du har tidligere erfaring med brugen af Microsoft produkter.

Holistisk tilgang til digital understøttelse af processer i ADST.

Du har en relevant uddannelse kombineret med interesse for udvikling, implementering og drift af Power Platform løsninger. Du har en struktureret tilgang til opgaven og det er vigtigt, at du har lyst til at lære, at afkode forretningens udviklingspotentiale og behov via facilitering og dataforståelse.

Igennem din onboarding, vil du blive i stand til at forstå og sætte dig ind i forretningens behov, så du kan sparre og udfordre på de henvendelser, du får. Derudover skal du kunne sikre en god proces, så vi sikrer løsninger, som understøtter forretningens evne til at levere produkter af høj kvalitet.

Vi lægger vægt på at du:

  • Har stor lyst til at lære, at arbejde med Microsofts nyeste produkter.
  • Har gå-på mod, samt lyst og evner til at drive dine opgaver
  • Har arbejdet med Microsoft produkter, gerne PowerApps, men det er ikke et krav.
  • Har en god forståelse for digital applikationsunderstøttelse på tværs af organisationen.
  • Er en dygtig sparringspartner, har gode kommunikative evner og finder dig til rette i en understøttende rolle.

Det er vigtigt, at du samtidig i et vist omfang også kan påtage dig andre tekniske opgaver af forskellig karakter, idet vi har mange aktiviteter i gang på andre teknologiske områder. Du trives med at samarbejde med kolleger i forhold til retningen for dine arbejdsopgaver og efter endt oplæring, at arbejde inden for dit eget felt.

Dit kontor

Du bliver en del af et kontor, som varetager tværfaglige projekter i forbindelse med data, analyse, målinger, processer og digitalisering. Herunder arbejdes der med koncernfælles ledelsesinformation, målinger, evalueringer og proceskortlægninger. Du bliver en del af et ambitiøst arbejdsmiljø, hvor faglig sparring er i højsædet. Du skal derfor have lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og samarbejde med resten af kontoret.

Dit team

Du bliver en del af Power Platform teamet, hvor samarbejde og det at løfte i flok vægtes højt, for at sikre, at opgaven kommer helt i mål, mens vores faglige standard holdes.

Arbejdsmiljø præget af samarbejde og udvikling

Du kan se frem til at blive en del af et engageret og tillidsbaseret arbejdsmiljø præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes, og hvor der er plads til videreudvikling. Desuden tilbyder vi en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver påvirkes af forretningens nuværende behov og efterspørgsler. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg jobbet senest søndag d. 12. juni 2022.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Carsten Bastholm Dahl på tlf. 72 37 28 97 eller teamkoordinator Mads Peter Jørgensen på tlf. 72 38 92 91.

Der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Vi forventer ansættelsesstart 1. august 2022 eller hurtigst muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.  Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Administrations- og Servicestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Stillings-ID

156605

Ansøgningsfrist

12-06-2022

Tiltrædelsesdato

01-08-2022

Arbejdssted

Brændgårdvej 10, 7400 Herning

Kontakt

Carsten Bastholm Dahl

Kontorchef

E-mail

72372897

Hjemmeside

www.adst.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Administrations- og Servicestyrelsen

Adresse 1
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Danmark
Adresse 2
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-05-2022
Udløber
12-06-2022
Kviknummer
LJA-83642256
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Administrations- og Servicestyrelsen

Adresse
Brændgårdvej 10
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-05-2022
Ansøgningsfrist
12-06-2022
Kviknummer
LJA-83642256
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed