Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Portfolio manager til kommerciel styring af gashandel i SEAS-NVE

SEAS-NVE

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
01-08-2019

Vi søger en analytisk og kommerciel stærk kollega med interesse for og indsigt i dynamikkerne i energimarkederne og de finansielle markeder og som er drevet af at skabe resultater og værdi for forretningen i en branche, der er i rivende udvikling.

I SEAS-NVE har vi en ambitiøs strategi for vores handelsaktiviteter indenfor energi, og hvor handelsstrategier i gashandelsforretningen skal udvikles og eksekveres i et dynamisk og internationalt marked.

Du vil som portfolio manager indtræde i vores Pricing & Risk Management team som varetager den samlede styring af gasporteføljen samt risikoafdækning af gasforretningens samlede positioner i markedet. Vi ønsker en agil tilgang i vores energihandelsforretning med kort afstand fra analyse og udvikling af handelsstrategier til kommerciel eksekvering i markedet. Det er derfor vigtigt for os, at du besidder et solidt kommercielt mindset, arbejder struktureret og har evne for at skabe overblik i en til tider hektisk hverdag.

Gashandelsforretningen består som helhed af 8 dedikerede medarbejdere som har ansvaret for handel, risikostyring, optimering og prissætning af vores gasaktiviteter i SEAS-NVEs Energimarked division. Vi har arbejdssted i Svinninge.

Plads til udfoldelse
I SEAS-NVE anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

Arbejdsopgaverne spænder bredt
Som portfolio manager i SEAS-NVE vil du sammen med dine teamkollegaer have ansvaret for styring og optimering af vores markedsporteføljer og udgøre en central rolle som bindeled mellem salgsafdelingerne og engrosmarkedet for naturgas. Teamets primære arbejdsopgaver er:

 • Daglig prissætning af vores produkter

 • Optimering og risikostyring af vores salgspositioner i markedsporteføljerne ved køb og salg via både fysiske og finansielle handelsmodparter

 • Afstemme og sikre forretningens konkurrencedygtighed samt dækningsbidrag ved salg af naturgas

 • Opdatering, vedligehold og udvikling af vores prissætningsværktøjer

 • Sparring og rådgivning af kollegaerne i salgsorganisationen i forbindelse med kontraktforhandlinger og produktmuligheder for vores erhvervskunder

Vores forventninger til dig
Vi lægger også vægt på at alle stræber efter at gøre hver dag både udviklende og inspirerende og derfor stiller vi høje krav til hinanden og understøtter hinanden i at levere høj kvalitet og gode fælles løsninger i vores arbejde. Du trives derfor i en dagligdag som teammedlem, men samtidig også kan levere individuelle resultater på egen hånd. Herudover har/er du:

 • En stærk analytisk og finansiel profil funderet i en økonomisk eller finansiel uddannelse, f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller tilsvarende

 • Relevant erfaring fra lignende jobs i energi- eller finansvirksomhed

 • Analytiske kompetencer og flair for tal og matematiske problemstillinger som hurtigt omsættes til strategier og konkrete løsninger der kan implementeres i forretningen

 • Selvstændig og ansvarsfuld i forhold til løsning af afdelingens opgaver

 • Nytænkende og iderig og som gerne giver input og sparring til sine kollegaer

 • Du har erfaring med MS Excel, databaser og store datasæt

 • SQL-kompetencer er en fordel, men ikke et krav

 • Gode engelsk kompetencer i både skrift og tale, da mange af vores samarbejdspartnere er fra udlandet

 • Endelig kræver jobbet en fleksibel indstilling til arbejdstid samt en service- og samarbejdsorienteret indstilling. Vi lægger stor vægt på, at du er åben, udadvendt og tager medansvar for afdelingens mål

Vi tilbyder dig

 • Et alsidigt og spændende job med mange personlige og faglige udfordringer i et til tider hektisk miljø

 • En attraktiv lønpakke med bl.a. pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring samt mange andre personalegoder

 • Fleksible arbejdstider

 • Betalt mobiltelefon og internetadgang

Vil du vide mere?
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte chef for Trading Gas, Kasper B. Svendsen på telefon 5161 9966.

Hvordan kommer du videre?
Lyder ovennævnte spændende, og vil du gerne i betragtning til stillingen, beder vi dig sende din ansøgning samt CV og relevante eksamenspapirer via vores hjemmeside eller ved tryk på "Søg" i annoncen her.

Ansøgningsfrist torsdag den 22. august 2019 kl. 12.00. Vi holder 1. samtaler den 26. august 2019 og 2. samtaler den 29. august 2019 - for begge datoers vedkommende foregår det i Svinninge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SEAS-NVE er en andelsejet energi- og fibernetkoncern. Vi varetager vores kunders og andelshaveres interesser, når vi skaber energi til, at du kan leve livet. Vi gør energi til mere end blot en leverance og er din bedste forbindelse i den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden, og når vi servicerer landets geografisk længste elnet. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er over 900 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 milliarder kroner.


Del dette job

Kontakt

SEAS-NVE

Adresse 1
Hovedgaden 36
4520 Svinninge
Danmark
Adresse 2
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
70 29 21 81
Praktisk information
Oprettet
01-08-2019
Udløber
22-08-2019
Kviknummer
LJA-74638411
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Finans, forsikring og bank, Salg og marketing, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SEAS-NVE

Adresse
Hovedgaden 36
4520
Svinninge
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-08-2019
Ansøgningsfrist
22-08-2019
Kviknummer
LJA-74638411
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Analyse, Finans, forsikring og bank, Salg og marketing, Økonomi og regnskab
Beliggenhed