Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Politisk tænkende jurist til Forsikring & Pension

Forsikring & Pension

Storkøbenhavn

Indrykket
28-01-2019

Vil du arbejde i feltet mellem politik og jura? Interesserer du dig for pension og velfærdspolitik. Og kan du se, hvordan forsikringer og pensioner kan spille en endnu større rolle i vores samfund? Så er det dig, vi mangler!

 

Hvem er vi?

I afdelingen Velfærd og Pension er vi 13 medarbejdere, der arbejder med mange forskellige aspekter af pensions- og velfærdsområdet, fx produkt- og forbrugerregulering, syge- og ulykkesforsikring, arbejdsskade og pensionsbeskatning. Desuden arbejder vi med udvikling af forbrugerværktøjer som fx Forsikringsguiden og PensionsInfo.

 

Vores hverdag er præget af skiftende opgaver og politiske vinde, og derfor skal du befinde dig godt med at omstille dig i en fart og holde humøret højt undervejs. Vi prioriterer et godt arbejdsklima, hvor vi hjælper hinanden og bliver fagligt udfordret.

 

Læs mere om Forsikring & Pension som arbejdsplads.

 

Du får en central rolle

Du bliver en af to jurister i vores afdeling. Du vil både have ansvaret for dine egne opgaver og fungere som juridisk sparringspartner for dine kolleger. Det betyder, at du vil komme til at deltage i mange større og mindre projekter, som kan spænde bredt i krydsfeltet mellem jura, politik og pension, hvor du finder løsninger, der balancerer hensynet mellem vores medlemmer, myndigheder og øvrige interessenter.

 

Dine første opgaver vil blive:

 

  • Bidrage til et større tværgående lovgivningsprojekt om at udskille reglerne om forsikringsvirksomhed fra lov om finansiel virksomhed i en ny selvstændig lov om forsikringsvirksomhed. Her får du ansvaret for alt, hvad der vedrører forbrugerinformation og god skik.

  • Lede en arbejdsgruppe med vores medlemmer, der skal revidere branchens aftale for pensionsoverførsler i forbindelse med jobskifte (Jobskifteaftalen).

  • Deltage i et større projekt om velfærdssamfundets udfordringer, hvor vi særligt har fokus på, hvor branchen kan supplere den offentlige service konkrete opgaver vil være en afdækning af juridiske barrierer for, at branchen kan udbyde velfærdsservice samt at se på rammerne for de ydelser, vores medlemmer tilbyder i relation til tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet.

  • Bidrage på arbejdsskadeområdet i forhold til de juridiske problemstillinger.

 

 

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 

  • er en fagligt stærk cand.jur. gerne med erfaring fra offentlige myndigheder eller branchen

  • kender til lovgivningen på det finansielle område eller forbrugerområdet og måske også på pensionsområdet, men det er ikke et krav

  • er interesseret i forsikrings- og pensionsbranchens udfordringer

  • er god til at netværke og bliver motiveret af at skabe resultater i samarbejde med dine kolleger og vores medlemmer

  • er god til at kommunikere og tager ansvar.

 

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte underdirektør Karina Ransby eller chefkonsulent Frederik Stæhr på 41 91 90 78 eller FHS@forsikringogpension.dk.

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning med eksamensbevis og andre relevante bilag, så vi har den senest den 17. februar 2019. Vi forventer at holde første samtaler den 20. og 21. februar og anden runde samtaler den 26. og 27. februar. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. april 2019. Vi anvender personlighedstesten Neo PI-R.

 

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaber. Vi varetager branchens interesser og arbejder for, at branchen opleves som en betydelig aktør, der bidrager konstruktivt med at skabe tryghed og til at løse velfærdssamfundets udfordringer.

Del dette job

Kontakt

Forsikring & Pension

Adresse 1
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup
Danmark
Tlf
41919191
Praktisk information
Oprettet
28-01-2019
Udløber
17-02-2019
Kviknummer
LJA-70151369
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsikring & Pension

Adresse
Philip Heymans Allé 1
2900
Hellerup
Danmark
Tlf 41919191
Praktisk information
Indrykket
28-01-2019
Ansøgningsfrist
17-02-2019
Kviknummer
LJA-70151369
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Jura
Beliggenhed