Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Politisk rådgiver til Linea Søgaard-Lidell

Venstre i Europa-Parlamentet

Indrykket
25-03-2020

Medlem af Europa-Parlamentet Linea Søgaard-Lidell (V) søger en politisk rådgiver til sit team i Bruxelles. Dit hovedansvar bliver at dække Økonomi- og Valutaudvalget, hvor Linea Søgaard-Lidell er medlem, ved blandt andet at læse rapporter, deltage selvstændigt i møder, skrive ændringsforslag, udarbejde briefinger og lave talepunkter.

 

I dit daglige arbejde vil du også skulle arbejde med politisk kommunikation og bidrage til politikudvikling for Venstre i EU. 

 

Arbejdet foregår i et dynamisk og internationalt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde direkte med lovgivningsprocessen i EU, og hvordan vilkårene for den finansielle sektor skal se ud, samt medvirke til at Danmarks og Venstres interesser fremmes i fremtidens Europa. Du bliver en del af et hold med dygtige og engagerede kollegaer, hvor stort set ingen dage er ens, så en fleksibel og åben tilgang over for de opgaver, der lander på dit bord, er en nødvendighed.

 

OM DIG - SOM DEN IDEELE ANSØGER:

  • Du har en relevant videregående uddannelse og gerne erfaring fra f.eks. ministerium, brancheorganisation, public affairs eller partipolitisk arbejde, enten i Danmark eller på europæisk plan. 

  • Du har flair for økonomi og ser på emner som bæredygtig økonomi, bankunion og Basel-aftalen med genkendelighed eller som en spændende udfordring at fordybe dig i.  

  • Du har styr på detaljerne i dit arbejde, skaber struktur og er politisk tænkende.

  • Du skal kunne overskue og formidle store og til tider komplicerede informationsmængder i såvel den daglige rådgivning af Linea og som i forbindelse med oplæg, præsentationer og anden formidling til politisk brug både internt som til medier.

  • Du er positiv, initiativrig, og du trives som en integreret del af et team, der ofte opererer under tidspres og med mange bolde i luften.

  • Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye, svære opgaver - eller for fin til at give en hånd med, når det bliver lavpraktisk.

  • Dine holdninger er forenelige med at arbejde for Venstre i Europa-Parlamentet.

  • Du mestrer engelsk på forhandlingsniveau, skriftligt og mundtligt.

 

Du vil indgå i Venstres Sekretariat, som har til huse i Parlamentsbygningen i Bruxelles. Administrativt vil du blive ansat af Europa-Parlamentet som Accreditted Parliamentary Assistant. Ansættelsen sker under de gældende regler for EP, hvor bopæl i Bruxelles er en forudsætning.

 

Spørgsmål kan rettes til Mie Skovlund, politisk rådgiver for Linea Søgaard-Lidell på mail mie.skovlund@europarl.europa.eu eller tlf. +45 2280 6100.

 

Den motiverede ansøgning, CV med referencer samt eventuelle anbefalinger sendes til mie.skovlund@europarl.europa.eu snarest muligt og senest d. 3. april kl. 12.00. Mærk ansøgning Ansøgning økonomisk rådgiver Linea Søgaard-Lidell.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Venstre i Europa-Parlamentet

Bruxelles
Danmark
Adresse 2
Bruxelles
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-03-2020
Udløber
03-04-2020
Kviknummer
LJA-79944266
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Venstre i Europa-Parlamentet

Praktisk information
Indrykket
25-03-2020
Ansøgningsfrist
03-04-2020
Kviknummer
LJA-79944266
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed