Finans Danmark

Finans Danmark,

Bruxelles
09-03-2018

Politisk konsulent til Finans Danmarks afdeling i Bruxelles

Kontakt

Finans Danmark

Praktisk information
Oprettet:
09-03-2018
Udløber:
01-04-2018
Kviknummer:
LJA-57489942
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Jura,
Politik og samfund,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en selvstændig, talentfuld og faglig stærk Public Affairs profil, der med gennemslagskraft kan varetage vores medlemmers interesser i EU til gavn for deres kunder og samfundet i øvrigt.

Finans Danmarks Europapolitiske afdeling arbejder for, at danske finansielle interesser i relation til EU, Baselkomiteen og ECB varetages via en proaktiv, professionel og effektiv politisk interessevaretagelse.

Arbejdsdelingen mellem kontoret i Bruxelles og København er organiseret ved, at vores eksperter i København leverer fagligheden og materiale til Europapolitisk afdeling, der herefter har til opgave at få det konverteret til slagkraftig interessevaretagelse. Det er derfor ikke påkrævet, at du er ekspert i den finansielle sektor, om end det forudsættes, at du har generel interesse inden for det finansielle område.

Din kerneopgave er, sammen med dine kolleger i afdelingen, at være ansvarlig for interessevaretagelsen i forhold til Finans Danmarks EU- og internationale-sager. Det sker gennem deltagelse i forskellige mødefora af formel karakter og mere uformel networking og vidensdeling herom med resten af organisationen, udarbejdelse af policypapirer, baggrundsnotater, handleplaner, koordinering af indsatser og bidrag til nyhedsbreve.

For at gøre dette skal du kunne samarbejde på tværs af organisationen med kollegerne i København samt vores medlemmer, om at sætte et dansk aftryk på EUs finansielle regulering.

Dit arbejdssted vil altovervejende være fra vores kontor i Bruxelles, og du må forvente jævnlig rejseaktivitet til København, Strasbourg mv.

Din profil

Du har praktisk erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med public affairs og EU, og derigennem opnået stor indsigt i forretningsgangene i EU, EUs institutioner og solid erfaring med konkret lovgivningsarbejde dvs. institutionskendskab, proceskendskab og bredt policykendskab. Du har en god fornemmelse for det politiske landskab og naturlig interesse i at følge de finansielle dagsordener. 

Det falder dig naturligt at indgå i dialog og opbygge relationer, og skabe alliancer med både kendte og nye samarbejdspartnere. Du har måske allerede nu et stærkt netværk blandt interessenter i EU eller en plan for, hvordan du vil udvikle dit netværk. 

Du er flydende mundtlig som skriftlig på dansk og engelsk og gerne også fransk og tysk.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Europapolitisk direktør Sinne Backs Conan på SBC@fida.dk eller 3016 1044.

Ansøgningsfristen er den 1. april 2018, og vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Finans Danmark på www.fida.dk

Finans Danmark er den samlende interesseorganisation for banker, realkreditinstitutter, investeringsfonde og kapitalforvaltere i Danmark. Vi arbejder for holdbar vækst i hele Danmark, og for vækst i en sektor, der beskæftiger ca. 42.000 medarbejdere med afgørende betydning for Danmarks vækstpotentiale.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, udvikles og udfordres. Vi kan derfor uden at blinke love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver, der spiller en afgørende rolle for den finansielle sektor.

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
FSR - Danske Revisorer
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-08-2018
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed og Forskning
Nuuk
Frist:
10-08-2018