Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Politisk konsulent med fokus på digitalisering, privacy og cybersikkerhed

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-11-2019

Digitalisering og stigende brug af kunstig intelligens er et af de helt store samfundsforandrende elementer. Derfor er effektiv digitalisering, velovervejet brug af kunstig intelligens, cybersikkerhed og dataetik et vigtigt fokus hos IDA. Vores indsats spænder fra børn og digital dannelse, over analyser blandt virksomheder og offentlige myndigheder, til samarbejde med en række myndigheder og interesseorganisationer og påvirkning af det politiske arbejde på Christiansborg og i EU.

 

Om stillingen

IDA er en moderne interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere samt it-professionelle. Vi er en organisation i vækst og vi er ambitiøse. Som politisk konsulent er din hovedopgave at udvikle politik med vores medlemmers ekspertviden og sørge for, at IDA får indflydelse på området. Vi har især brug for en indsats på offentlig digitalisering og etik/teknologi i bred forstand.

 

Afdelingen Politik, Analyse og Presse består af 22 medarbejdere, heraf tre studenter. Der er i det daglige tæt samarbejde på tværs af de tre fagligheder i afdelingen og med andre afdelinger i huset. Afdelingen er en stabsfunktion for hele IDA og er forankret hos den administrerende direktør.

 

Dit arbejdsområde bliver særligt offentlig digitalisering, og du vil arbejde tæt sammen med den politiske chefkonsulent på området, som primært har fokus på det private erhvervsliv og borgerperspektivet. Du forventes at holde dig velorienteret på den politiske udvikling og på forvaltningsmæssige udfordringer. I samarbejde med analysekonsulenterne vil du skulle udarbejde troværdige baggrundspapirer til brug for både pressearbejdet og det politiske arbejde. Du skal understøtte og tage del i varetagelsen af det politiske indflydelsesarbejde over for Christiansborg, embedsmænd og andre relevante aktører. Du skal fagligt understøtte, når IDAs formand eller tekniske talspersoner optræder i medierne, og det er derfor vigtigt, at du har fornemmelse for timing og "nyheden".

 

Vi forventer, at du

  • har en samfundsvidenskabelig uddannelse ikke nødvendigvis mange års erfaring.

  • har politisk tæft og kendskab til at navigere i den politiske dagsorden.

  • har kendskab til central lovgivning og regulering på området og generelt interesserer dig for og følger med i området.

  • arbejder struktureret og selvstændigt, tager ansvar og sætter en ære i god formidling.

  • har et stærkt samarbejdsgén og finder glæde i at hjælpe andre.

  • modtager og giver konstruktiv feedback.vil være med til at løfte IDAs politiske indsatsområder (se mere her)

 

Ansættelsesvilkår

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler, hvor konsulenter fra presse, politik og analyse løbende sparrer med hinanden. Tonen er uformel, og vi sætter stor pris på at have det sjovt - også med andre afdelinger i huset.  Der er mulighed for selv at tilrettelægge arbejdstiden under vores "fri af tid og sted"-politik. Du skal regne med spidsbelastninger og travle perioder, men vi anser det for selvfølgeligt, at arbejds- og familieliv skal kunne balancere.

 

IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke og ansættelse efter AC-overenskomst.

 

Ansættelsessamtaler holdes mandag den 25. november 2019. Vi går efter at besætte stillingen snarest muligt og senest fra 1.  januar 2020. Stillingen er midlertidig og løber frem til januar 2021, dog med mulighed for forlængelse.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77003298
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-11-2019
Ansøgningsfrist
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77003298
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed