Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Politisk chefkonsulent med skarpt blik for uddannelse

Dansk Arbejdsgiverforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2022

Vil du være med til at gøre en forskel for danske virksomheder? Har du politisk boldøje? Og trives du i et samarbejdsorienteret miljø med høj faglighed?

Vores gode kollega er rykket videre til et lederjob. Derfor er vi på udkig - måske efter dig?!

Hvad skal du arbejde med?

Sammen med DAs medlemmer skal du udvikle politik, analyser og strategier, som skal sikre virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft. Du kommer helt ind i det politiske og faglige maskinrum og er en del af hele politikprocessen fra idéudvikling til implementering af bl.a. trepartsaftaler i lovgivningen. Du skal optræde selvstændigt som repræsentant for arbejdsgiverne, bl.a. i forhold til fagbevægelsen, ministerier og Christiansborg.

Du bliver en del af afdelingen Integration og kvalifikationer. Her arbejder du med politikudvikling og interessevaretagelse på uddannelsesområdet med særligt fokus på erhvervsuddannelserne og voksen-/efteruddannelse (VEU). Det kan f.eks. handle om at øge søgningen til og kvaliteten på erhvervsuddannelserne, øge brugen af digital læring, unge uden uddannelse og job mv.

Virksomhederne mangler dygtige faglærte, og området har meget stor politisk bevågenhed, så du får en unik mulighed for at bidrage til en central dagsorden.

Vi forestiller os, at du:

  • Er skarp, har politisk tæft og relevant erfaring fra f.eks. et ministerie, en interesseorganisation eller et politisk sekretariat.
  • Har gennemslagskraft, gode samarbejdsevner og flair for interessenthåndtering.
  • Kan agere selvstændigt, tage hånd om sagerne og drive processer og projekter fremad.
  • Er udviklingsorienteret, ser muligheder frem for begrænsninger, og evner at tænke ud af boksen for at løse vanskelige problemstillinger.
  • Er god til at kommunikere i et klart sprog både på skrift og i tale.

Du har en stærk faglig profil (cand.scient.pol., cand.polit., cand.jur. eller lignende). Kendskab til uddannelsesområdet eller arbejdsmarkedspolitik er en betydelig fordel.

Hvem er vi?

Vi er 8 kolleger, der arbejder med uddannelse og integration. I det daglige samarbejder vi tæt med andre enheder i DA, som bl.a. arbejder med beskæftigelsespolitik, arbejdsmarkedsanalyser mv. Vi lægger stor vægt på samarbejde i et stærkt fagligt og socialt fællesskab og løbende udvikling af den enkeltes kompetencer. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i organisationen.

Interesseret?

Så søg jobbet via linket til højre senest onsdag den 7. december 2022. Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til uddannelses- og integrationschef Jannik Bay på tlf. 29 20 02 06.

Kontakt os

Jannik Bay, Uddannelses- og integrationschef, jab@da.dk, 33389206, 29200206

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Arbejdsgiverforening

Adresse 1
Vester Voldgade 113
1790 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
16-11-2022
Udløber
07-12-2022
Kviknummer
LJA-84255798
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Arbejdsgiverforening

Adresse
Vester Voldgade 113
1790
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2022
Ansøgningsfrist
07-12-2022
Kviknummer
LJA-84255798
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed