Justitsministeriet

Justitsministeriet,

Roskilde
16-06-2017

Politidirektør til Midt- og Vestsjællands Politi

Kontakt

Justitsministeriet

Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-06-2017
Udløber:
02-08-2017
Kviknummer:
LJA-46943979
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Justitsministeriet søger en politidirektør til Midt- og Vestsjællands Politi. 

Politidirektøren deltager sammen med landets øvrige politidirektører i politiets koncernledelse. Koncernledelsen fastlægger de overordnede strategier og mål for politiet, herunder for et borgernært, effektivt og fremtidssikret politi, der i samarbejde med det øvrige samfund sikrer, at Danmark er et trygt og sikkert land.  

 

Som øverste leder af politikredsen er politidirektøren chef for både politikredsens politi og den lokale anklagemyndighed inden for de rammer, der fastsættes af rigspolitichefen, rigsadvokaten og justitsministeren. Politidirektøren har det samlede operative, administrative og økonomiske ansvar for politiets virksomhed i politikredsen. Politidirektøren er formand for Kredsrådet, hvori borgmestrene i de kommuner, som politikredsen omfatter, deltager.

 

Politikredsens øverste ledelse består ud over politidirektøren af en stabschef, som leder politikredsens administration mv. og har ansvaret for kredsens opgaver af tværgående karakter, en chefpolitiinspektør, som leder varetagelsen af politimæssige opgaver, og en chefanklager, som leder anklagemyndigheden. 

 

Politikredsen har ca. 800 medarbejdere og et budget på ca. 420 mio. kr. Der henvises i øvrigt til www.politi.dk.  

 

Kvalifikationer

Som øverste chef for Midt- og Vestsjællands Politi forventes det, at politidirektøren har særdeles gode lederevner og kan kombinere kravet til et omkostningseffektivt og moderne politi i politikredsen med udviklingen af en god og attraktiv arbejdsplads. Det kræver en person med strategisk udsyn, organisationsforståelse, gennemslagskraft og særdeles gode evner for intern og ekstern kommunikation.

 

Der stilles ikke krav om en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men der vil blive lagt vægt på solid ledelsesmæssig erfaring fra en eller flere større virksomheder, herunder gerne en offentlig virksomhed. Politidirektøren forudsættes tillige at have det fornødne indblik i og forståelse for politiets og anklagemyndighedens arbejdsområde.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en tjenestemandsstilling i lønramme 39, hvor årslønnen aktuelt er 678.625 kr. Der vil herudover blive optaget forhandling om et personligt tillæg, åremålstillæg og resultatløn. 

 

Stillingen ønskes besat på åremål. Ansættelsesområdet er politi og anklagemyndighed. 

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HR-chef Frank Mathiesen, Justitsministeriet, tlf. 72 26 84 00.

 

Der vil eventuelt medvirke ekstern konsulent under ansættelsesproceduren.

 

Ansøgningen

Stillingen søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere.

 

Ansøgningen, der stiles til Dronningen, skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 2. august 2017 kl. 12.00.

 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

 

Opmærksomheden henledes på, at en ansøger i medfør af tjenestemandslovens 5, stk. 4, inden ansøgningsfristens udløb skriftligt kan anmode om, at oplysninger fra den ansøgerliste, der kan udleveres til ansøgerne efter tjenestemandslovens 5, stk. 3, ikke videregives. I givet fald påføres ansøgerlisten et tavshedspålæg ved udleveringen.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune
Frist: 
22-06-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018

Jurist til arbejde med finansiel lovgivning

Finans Danmark
Frist: 
28-06-2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018
Lignende job
Aasted
Farum, Nordsjælland
Frist:
30-06-2018