Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig Assistent (PA) for retschefen i Forsvarsministeriet

Forsvarsministeriet, Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-04-2024

Forsvarsministeriets departement søger en ambitiøs jurist til stillingen som personlig assistent (PA) for retschefen i Juridisk Center. Som PA får du en central rolle i Juridisk Center, og du kommer helt tæt på vores mest udfordrende juridiske sager, de strategiske overvejelser og den politiske beslutningsproces. Sideløbende får du også mulighed for at løse juridiske opgaver i et af centerets fagteams.

Om os

Forsvarsministeriet og ministeriets styrelser løser nationale og internationale opgaver, som bidrager til fred og sikkerhed. Ministerområdets mange opgaver omfatter bl.a. håndhævelse af Danmarks suverænitet, deltagelse i fredsskabende og fredsbevarende internationale militære operationer, efterretningsarbejde i udlandet, cybersikkerhed og det danske brand- og redningsberedskab.

Juridisk Center i departementet har ca. 40 medarbejdere, som er fordelt på seks teams med hver deres speciale.

I Juridisk Center har vi et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet er i højsædet, men hvor vi også lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, en uformel omgangstone, et godt socialt sammenhold, holdånd samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. I centeret er der endvidere gode muligheder for fleksibilitet i arbejdsdagen, så du kan få en god balance mellem faglige ambitioner og privatliv.

Om stillingen

Som personlig assistent (PA) understøtter du retschefen med en række opgaver, blandt andet:

  • Processtyring og kvalitetssikring af Juridisk Centers sager, herunder fremdrift i og opfølgning på de sager, der skal forelægges for departementschefen og forsvarsministeren.
  • Koordination af tværgående opgaver i centeret og departementet samt i forhold til ministerområdets styrelser og eksterne samarbejdspartnere.
  • Forberedelse og gennemførelse af møder, bl.a. udarbejdelse af mødemateriale, oplæg og referater.
  • Kalenderstyring, også i forbindelse med besøg og rejser.
  • Tæt samarbejde med især Juridisk Centers fire kontorchefer, sagsbehandlerne i centeret og de øvrige PAer i departementet.
  • Praktiske opgaver i forbindelse med bl.a. administration, lokaler, it og HR.

Der er tale om en delt stilling, hvor du også vil blive tilknyttet et af Juridisk Centers fagteams. Her vil du få mulighed for at løse juridiske ad hoc-opgaver sideløbende med din funktion som PA.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet cand.jur., og at du har et højt fagligt niveau. Du er desuden ambitiøs, målrettet og fuld af gå-på-mod.

For at lykkes i rollen er det vigtigt, at du har en særdeles veludviklet ordenssans samt meget gode skriftlige formidlingsevner, herunder at du kan formidle komplekse problemstillinger.

Vi lægger herudover vægt på, at du har analytiske evner og er god til at samarbejde, også på tværs af organisationer og faggrupper. Du skal også være indstillet på, at der i perioder kan være behov for, at du udviser fleksibilitet og f.eks. arbejder på skæve tidspunkter.

Ansættelsesvilkår

Du er uddannet akademiker og vil blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Derudover vil der afhængigt af kvalifikationer være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriet skal du kunne sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Rikke Frandsen på tlf. 32 66 57 36.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte retschef Jon Bach Holm på telefon 61 87 14 40. Send gerne en sms, og så bliver du ringet op hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er den 21. april. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. juni 2024 eller snarest derefter.

Du søger stillingen ved at sende dit CV, motiveret ansøgning, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed udvikler opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på fmn.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet, Departementet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Adresse 2
Holmens Kanal 42
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2024
Udløber
21-04-2024
Kviknummer
LJA-85424081
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet, Departementet

Adresse
Holmens Kanal 42
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-04-2024
Ansøgningsfrist
21-04-2024
Kviknummer
LJA-85424081
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed