Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig assistent for koncernstyringsdirektøren

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-08-2019

Er du analytisk, og kan du bevare overblikket uden at miste humøret også når det går stærkt? Så er du måske vores nye kollega i Minister- og Ledelsessekretariatet og koncernstyringsdirektørens nye personlige assistent.

 

Om os

Forsvarsministeriets Minister- og ledelsessekretariat består af Ministersekretariatet, Ledelsessekretariatet samt Presse- og Kommunikationsenheden. Tilsammen varetager vi betjeningen af forsvarsministeren, departementets øverste ledelse, ministeriets pressehåndtering samt den interne og eksterne kommunikation.

Minister- og Ledelsessekretariatet er præget af et uformelt og professionelt arbejdsmiljø. Vi har stort fokus på samarbejde, god kemi og ansvarsfølelse. Det er en helt afgørende forudsætning for Minister- og Ledelsessekretariatets opgaveløsning, at der i høj grad er tale om en holdindsats. Sammen skaber og sikrer vi de rigtige rammer om forsvarsministerens og departementets øverste ledelses dagligdag.

 

Om stillingen

Du kommer til at have særligt fokus på Forsvarsministeriets koncernstyringsområde, hvor koncernstyringsdirektøren har det samlede ansvar for drift og ressourceallokering i den samlede koncern under reference til departementschefen. Som personlig assistent og sparringspartner for koncernstyringsdirektøren skal du arbejde tæt sammen med chefer og medarbejdere i Koncernstyring, der bl.a. omfatter Program- og Investeringsafdelingen og Økonomi- og Driftsafdelingen i departementet, samt koordinere med ledelserne i de underlagte styrelser. Den personlige assistent varetager den nære betjening af koncernstyringsdirektøren, herunder bl.a.:

  • Koordination af møder i koncernstyringskredsen

  • Koordination af den løbende opdatering af koncernstyringsdashboard

  • Koordination af sager og sagsforelæggelser

  • Forberedelse og udarbejdelse af mødematerialer, oplæg, referater m.m.

  • Koordination af møder, besøg, rejser m.m.

  • Kalenderstyring, herunder bookning af mødelokaler og forplejning

 

Du vil herudover indgå som medarbejder i Ledelsessekretariatet, der er den del af Minister- og Ledelsessekretariatet, der har særligt fokus på betjeningen af departementets øverste ledelse. Her vil dine opgaver bl.a. omfatte daglig visitation og fordeling af spørgsmål fra Folketinget, borgerhenvendelser mv. til departementets kontorer, varetagelse af departementets rolle i forhold til IT-serviceudvalget for ESDH, generel back-up i forhold til opgaver relateret til møder i Udenrigspolitisk Nævn, forligskredsen mv., samt øvrige opgaver i regi af Minister- og Ledelsessekretariatet.

Stillingen stiller store krav til fleksibilitet, da arbejdstiderne kan være omskiftelige.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse bag dig og bred erfaring gerne fra andre krævende stillinger. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Forsvarsministeriets opgaveløsning og koncern, ligesom kendskab til arbejdet i et departement vil være en fordel. Du er selvstændig og kan bevare overblikket med et smil i pressede situationer. 

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Er analytisk anlagt og arbejder struktureret

  • Er velformuleret i skrift og tale

  • Har gode samarbejdsevner samt en veludviklet situationsfornemmelse

  • Er handlekraftig og ser muligheder for løsning af opgaver på tværs af departementet

 

Du må meget gerne være en udpræget holdspiller, der af egen drift byder dig til, når du har overskud og ideer til opgavers løsning på tværs af Minister- og Ledelsessekretariatet og det øvrige departement.

 

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst, og du vil blive aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. 
Der er til stillingen endvidere knyttet et funktionstillæg. Derudover vil der afhængig af dine kvalifikationer være mulighed for at forhandle et tillæg. 

Der er til stillingen tilnyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Hvis du tillige er officer eller beredskabsofficer, vil ansættelsen kunne ske efter protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Indplaceringen vil være i løngruppe fire eller fem afhængigt af dine kvalifikationer. 

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og HOD om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte. Såfremt du er udpeget til INTOPS bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet. 

Kontakt og ansøgning 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Rosner Pedersen, souschef i Minister- og ledelsessekretariatet på tlf. 61 87 18 51. 

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte
HR-konsulent Tine Nielsen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 24.

Ansøgningsfristen er den 27. august 2019.

Samtaler forventes afholdt løbende

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. september 2019 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det
omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Du kan læse mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på
www.fmn.dk.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på fmn.dk

Del dette job

Kontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
27-08-2019
Kviknummer
LJA-74791900
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-08-2019
Ansøgningsfrist
27-08-2019
Kviknummer
LJA-74791900
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Analyse
Beliggenhed