Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personlig assistent for direktøren

Nationalmuseet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-09-2019

Nationalmuseet søger en personlig assistent til museets direktør Rane Willerslev snarest muligt.

 

Arbejdsområde

Du refererer direkte til direktøren og skal i første linje holde styr på hans kalender, dvs. planlægge, prioritere, forberede dagsordner og faglige oplæg samt medvirke til at afvikle hans møder både praktisk og indholdsmæssigt. Opgaverne vil ligge mellem yderpunkterne kaffebrygning og opdækning på den ene side og sparring med direktøren om mødeafviklingen på den anden, men med hovedvægten på det indholdsmæssige af møderne.

 

Du bliver også ansvarlig for afviklingen af direktionens møder og møder i Museumsrådet (et eksternt råd, der bidrager med organisatorisk, ledelsesmæssig og økonomisk sparring til direktøren), dvs. udarbejde dagsordner, indkalde materiale, deltage i møderne, skrive referat og for så vidt angår direktionsmøderne sørge for, at direktionens beslutninger meldes ud i organisationen.

 

I stillingen ligger også et element af (lettere) sagsbehandling typisk besvarelse af henvendelser til direktøren rejseplanlægning og journalisering mv. Du skal regne med, at der kan forekomme rejseaktivitet.

 

Kvalifikationer

Du kan bevare roen, har god dømmekraft og stor integritet. Du trives med et til tider meget højt arbejdstempo, og med at holde mange bolde i luften. Du kan bevare overblikket over mange sager, du har humor og kan skabe god stemning omkring dig. Du skal kunne samarbejde med mange forskellige faggrupper og personer både internt på museet og eksternt i forhold til museets partnere.

 

Du har en relevant akademisk baggrund enten inden for et af museumsfagene eller inden for administration/samfundsvidenskab. Du har lyst til at bidrage til udviklingen af museet ved at være den med det kølige overblik frem for den med idéerne.

 

Du er sprogligt stærk, har en skarp pen og du behersker engelsk på et professionelt niveau. Du har administrativt flair og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Vi har flekstid. Arbejdsstedet er Frederiksholms Kanal 12 i det centrale København, hvor direktøren har kontor. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for AC i staten.

 

Ansættelsen er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til niveauet fortroligt og til stadighed kan oppebære denne godkendelse.

 

Ansøgning

Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Skriftlig ansøgning sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på Nationalmuseets hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest tirsdag den 1. oktober 2019

 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vicedirektør Palle Jepsen på telefon 4120 6505 eller mail: palle.jepsen@natmus.dk 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nationalmuseet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 12
1220 København K
Danmark
Tlf
41206415
Praktisk information
Oprettet
17-09-2019
Udløber
17-10-2019
Kviknummer
LJA-75702267
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nationalmuseet

Adresse
Frederiksholms Kanal 12
1220
København K
Danmark
Tlf: 41206415
Praktisk information
Indrykket
17-09-2019
Ansøgningsfrist
17-10-2019
Kviknummer
LJA-75702267
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed