Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personalekonsulent til Koncern HR, løn og forhandling, Regionshuset i Sorø - Barselsvikariat

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
11-06-2019

Er du klar til spændende juridiske opgaver på personaleområdet? så er du måske den personalekonsulent vi søger til barselsvikariat

 

Vi kan tilbyde afvekslende opgaver i en hverdag fuld af ansættelsesretlige og personalejuridiske udfordringer. Du kommer til at arbejde i forhandlingsteamet sammen med 15 fagligt dygtige kolleger. Løn og forhandling er en del af Region Sjællands fælles Koncern HR.

 

I løn og forhandling løser vi opgaver for Region Sjællands koncernenheder, samt tværgående opgaver på tværs af Region Sjællands enheder.

 

Jobbet

Du skal bruge din faglighed på HR-driftsopgaver, juridisk rådgivning, sagsbehandle og bistå chefer i Region Sjælland, når de står med vanskelige personalesager, lønforhandlinger og andre forhandlinger på personaleområdet.

 

Sammen med dine kolleger skal du bidrage til at levere juridisk service, høj faglighed og opgavevaretagelse på et professionelt niveau.

 

Du får engagerede kolleger, der kan give dig solid faglig sparring og inspiration. Vi har et godt arbejdsmiljø med god stemning, respekt og en tværgående og fleksibel opgaveløsning, hvor vi hjælper hinanden.

 

Vi prioriterer trivsel, kommunikation, vidensdeling og kompetenceudvikling. Deltagelse i tjenstlige samtaler med medarbejdere i svære situationer er en væsentlig del af jobbet, og vi lægger derfor vægt på, at du er robust og samtidig empatisk i din mundtlige kommunikation.

 

Vi forventer, at du har flere års relevant erfaring inden for personaleområdet med lignende opgaver. Det er vigtigt, at din viden er opdateret i forhold til retspraksis og din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være cand.jur., cand.merc.jur. eller anden administrativ uddannelse.

 

I dag er du sandsynligvis ansat i anden stor overenskomstdækket organisation eller virksomhed, hvor du beskæftiger dig med ansættelsesret. Du har organisatorisk forståelse og er i stand til at yde juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau. Vi forventer, at du hurtigt kan danne dig et overblik over og gennemskue komplekse juridiske problemstillinger og processer. Endelig forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, er fagligt nysgerrig og let tilegner dig ny viden.

 

Region Sjælland spreder sig over et stort geografisk område, og du skal derfor have gyldigt kørekort (B personbil) for at varetage stillingen.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk konsulent Martin Bergmann, 24 40 93 77, eller løn og forhandlingschef, Flemming Bøgelund-Kjær, 93 56 72 57. Du kan læse mere om Koncern HR på www.regionsjaelland.dk.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om barselsvikariat af et års varighed, med forventet tiltrædelse 1. august 2019

 

Stillingen er 37 timer pr. uge med flekstidsordning.

 

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst, samt efter aftale om lokal løndannelse.

 

Du skal forvente, at vi indhenter reference fra tidligere ansættelser.

 

Ansøgningsfrist 19.06.19

 

Ansættelsessamtaler Uge 26

 

Kontaktpersoner:

Navn: Flemming Kardasz Bøgelund-Kjær

Stilling: Enhedschef

Email: fkb@regionsjaelland.dk

Mobile: 93567257

 

Navn: Martin Bergmann Jensen

Stilling: Konsulent

Email: mabje@regionsjaelland.dk

Mobile: 24409377

 

     

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

 

 


Del dette job

Kontakt

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse 1
Alleén 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
19-06-2019
Kviknummer
LJA-74023241
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Job i virksomheden

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø
Lignende job

Kulturdepartementet

Bjorg Fjell Rekruttering, Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse
Alleén 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-06-2019
Ansøgningsfrist
19-06-2019
Kviknummer
LJA-74023241
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed