Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personalekonsulent til ambitiøst team med højt fagligt niveau

Høje Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2019

Hvem er du?

Du er en dygtig personalekonsulent, eller du har mod på at blive det. Du har måske erfaring fra en lignende stilling, eller måske er du helt nyuddannet med speciale indenfor det arbejdsretlige område. Men du har i hvert fald en solid faglig indsigt i arbejdsretten, herunder kollektiv arbejdsret, funktionærret og offentlig personalejura.

 

Du kan se dig selv være en god sparringspartner for Høje-Taastrup Kommunes ledere i personalejuridiske spørgsmål. Du er i stand til at arbejde struktureret og systematisk i en hverdag, som kan være uforudsigelig og til tider hektisk, men hvor der altid er god opbakning fra kollegaer. Du er engageret, rummelig og en god kollega.

 

Hvem er vi?

Vi er et team (personaleteamet) bestående af en teamleder og 6 medarbejdere, som alle vægter samarbejde og sparring højt. Vi er et fagligt og socialt stærkt team, hvor der er tid til at hjælpe en kollega, hvis der er behov. Vi er forskellige, men alle engagerede og kompetente i vores arbejde, hvilket er med til at skabe et højt fagligt niveau. Vi værdsætter en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø, og vi er ikke bange for at udfordre hinanden fagligt for på den måde at blive bedre og udvikle os.

 

Teamet er en del af HR-Centret, som består af 23 medarbejdere, 2 teamledere og 1 centerchef. Link til information om HR-Centret.

 

Hvordan ser arbejdsdagen som personalekonsulent ud?

Som personalekonsulent i Høje-Taastrup Kommune har du en vigtig funktion, som ledelsens nærmeste sparringspartner i personalesager. Du vil få ansvaret for dit eget område med en række kommunale arbejdspladser, som du servicerer, og du vil derfor få et tæt samarbejde med kommunens ledere.

 

I Høje-Taastrup Kommune er kompetencen til at ansætte og afskedige delegeret til lederne, men du er som personalekonsulent konkret udførende, når det drejer sig om advarsler, afskedigelser og bortvisninger. Du skal arbejde med tunge personalejuridiske sager, hvori du har den rådgivende funktion samt den skriftlig udførende del, ligesom du er ansvarlig for forhandling af sager på dit område.

 

Dine primære opgaver er:

 

  • Rådgivning og vejledning af ledere i konkrete personalejuridiske sager

  • Fortolkning af og rådgivning i kommunale overenskomster og aftaler

  • Konkret sagsbehandling i tjenstlige sager såsom afskedigelse og bortvisning

  • Forhandle med faglige organisationer

  • Vejledning og rådgivning af ledere i forhold til sygefraværsindsats, herunder kontakt til lederne med ideer og forslag til handlemuligheder

  • Udarbejdelse af sager til direktionen og HovedUdvalget

  • Vejledning og rådgivning af organisationen i alle MED-spørgsmål

  • Forestå kurser for kommunens ledere (i arbejds- og ansættelsesretlige emner)

 

 

Det er afgørende for jobbet, at du er servicemindet, tillidsvækkende og god til at samarbejde. Du skal være god til at formulere dig skriftligt og mundtligt og i et sprog, som forstås også af ikke-fagfolk. Desuden ser vi gerne, at du har interesse for at arbejde digitalt og bidrage til at optimere arbejdsprocesser.

 

Denne stilling har tidligere været slået op og var blevet besat, men det var desværre ikke muligt for den tidligere kandidat at tiltræde i stillingen, hvorfor vi slår stillingen op igen.

 

Yderligere oplysninger

Stillingen er 37 timer om ugen og ønskes besat pr. 1. august 2019 eller efter aftale.

 

Lønnen fastsættes ud fra overenskomst mellem KL og den relevante faglige organisation og på baggrund af dine hidtidige erfaringer.

 

Ansøgningsfristen er mandag den 17. juni 2019

Vi holder samtaler mandag den 24. juni 2019, og evt. 2. samtalerunde onsdag den 26. juni 2019 efter behov. Der er nedsat et ansættelsesudvalg bestående af teamlederen og en personalekonsulent.

 

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte teamleder Lene Fridberg på 2849 7524. Du kan også læse mere om Høje-Taastrup Kommune på vores hjemmeside.

Del dette job

Kontakt

Høje Taastrup Kommune

Adresse 1
Bygaden 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73148175
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Kulturdepartementet

Bjorg Fjell Rekruttering, Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Høje Taastrup Kommune

Adresse
Bygaden 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-05-2019
Ansøgningsfrist
17-06-2019
Kviknummer
LJA-73148175
Jobtype
Fuldtid
Kategori
HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed