Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personalekonsulent

Kalundborg Kommune

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
11-09-2020

Jobnummer

326.0081962802310

 

Arbejdssted

Kalundborg

 

Jobkategori

Administration i øvrigt

 

Kontrakttype

Fastansættelse

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Ansøgningsfrist

04/10/2020

 

Ansættelsesdato

01/12/2020

 

Om jobbet

Konsulent til personaleområdet i Kalundborg Kommune med mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent

 

Kan du li at arbejde med mennesker og svære personalesager, og er du fagligt ambitiøs og fuld af godt humør, så er det dig, vi søger.

 

Kalundborg Kommune er på en spændende rejse, hvor vi udvikler os fra den klassiske rolle som myndighed og sagsbehandler til i endnu højere grad at være samarbejdspartner i vores daglige arbejde for og med borgere og virksomheder i kommunen. Som personalekonsulent skal du derfor, sammen med dine kolleger, understøtte organisationen i denne udvikling.

 

Som konsulent i HR og Personale skal du i samarbejde med kommunens ledere være med til at udvikle og fastholde Kalundborg Kommune som attraktiv arbejdsplads. I det arbejde indgår også, at vi håndterer de svære personalesager ordentligt og i en god dialog med de organisationer, som har interesse i sagerne. Understøttelsen af lederne i de svære sager og sagsbehandlingen af dem udgør det ene ben i den ledige stilling. Det andet ben handler om anvendelsen og fortolkningen af overenskomster samt lokal løndannelse, hvor vi rådgiver og eventuelt bistår lederne i deres lokale forhandlinger og sidder for bordenden, når vi forhandler forhåndsaftaler.

 

Vi forestiller os umiddelbart, at du sammen med en kollega overvejende skal arbejde med skole- og dagtilbudsområdet, hvor dine primære opgaver blandt andet består af at:

  • Rådgive og formidle til lederne om løn- og ansættelsesretslige forhold

  • Bistå i tjenstlige samtaler samt forhandlinger med de faglige organisationer

  • Håndtere personalesager og lønforhandlinger

  • Udarbejde vejledninger og politikker på personaleområdet

  • Formidlings- og eventuelt undervisningsopgaver

 

Men vi lægger først kabalen med sagsområder endeligt, når vi har fundet den rigtige til jobbet.

 

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har relevant uddannelse

  • Har kendskab, erfaring og interesse indenfor personaleretlige forhold på det kommunale område

  • Kan gennemføre forhandlinger og svære samtaler selvstændigt eller har mod på at prøve det

  • Formulerer dig sikkert og godt og har gode kommunikations- og formidlingsevner

  • Har flair for IT

 

Derudover skal du være struktureret i din arbejdsform, have gode relationelle kompetencer, være resultatorienteret og sætte en ære i at følge opgaverne helt til dørs. Du ser ledere og kollegaer som vigtige samarbejdspartnere, som du naturligt og efter behov inddrager i løsningen af konkrete problemstillinger. Du er god til at oversætte faglige problemstillinger til ikke fagpersoner på en let forståelig måde. Og så trives du med den daglige ad hoc-betjening og har blik for afdelingens kerneopgaver og organisationens vision.

 

Derfor skal du vælge os

Vi er en sammensat flok på 10 konsulenter fordelt i to teams HR og Personale og personalechefen. Vi har det rigtig godt sammen med det fælles træk, at vi har humor og værdsætter et godt grin med hinanden. Vi er bevidste om afdelingens serviceniveau og går foran som rollemodel i forhold til de forandringer, som vi arbejder med i vores organisation. Du vil derfor passe godt ind, hvis det betyder noget for dig, at du og afdelingen leverer en god service, hvis du har en positiv tilgang til dine kolleger, og ikke mindst hvis du har humor og er i stand til at grine af dig selv.

 

Vi vægter det sociale sammenhold i afdelingen, og derfor mødes vi blandt andet en gang i kvartalet i forlængelse af arbejdsdagen til kollega-spas.

 

Vi tilbyder et job i en afdeling med udfordrende og alsidige opgaver, hvor der er stort fokus på faglighed, og hvor vi gør en del ud af at være fagligt ajour og med gode uddannelsesmuligheder og mulighed for personlig udvikling.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Efter overenskomsten. Afhængigt af din faglige bagage tilbyder vi ansættelse som konsulent, special- eller chefkonsulent (uden ledelse).

 

Hvis du vil vide mere

Hvis du er interessere i at høre mere om stillingen og jobbet, er du velkommen til at kontakte personalechef Søren Fussing, på telefon 26 14 35 57 eller mail sofu@kalundborg.dk

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2020.

 

Vi udvælger kandidater til samtale den 9. oktober, og vi afholder samtaler den 21. oktober.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kalundborg Kommune

Adresse 1
Holbækvej 141 B
4400 Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2020
Udløber
04-10-2020
Kviknummer
LJA-81071056
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kalundborg Kommune

Adresse
Holbækvej 141 B
4400
Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-09-2020
Ansøgningsfrist
04-10-2020
Kviknummer
LJA-81071056
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed