Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Personalejura og Forhandling søger personalejurister - skal du med på holdet?

Københavns Kommune, Koncernservice

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-03-2024

Har du erfaring med personalejura eller lyst til at blive en del af et af Danmarks største og mest specialiserede kontorer indenfor offentlig arbejdsret? Så kan det være, at du er vores nye kollega.

 

Vi løser en vigtig opgave på tværs af Københavns Kommunes syv forvaltninger og understøtter lederne i personalesager. Vi lægger vægt på god arbejdsgiveradfærd og saglighed i vores rådgivning til gavn for borgerne i København.

 

Vi søger jurister til vores to jurateams, som arbejder med individuel ansættelsesret. I kontoret findes også et forhandlerteam, som arbejder med overenskomstfortolkning, løn, arbejdstidsregler mv. Det er ikke afgørende, om du er nyuddannet eller har mange års erfaring med personalejura.

 

Om jobbet

Du bliver en del af et kontor med ca. 40 dedikerede medarbejdere, som alle vægter faglighed og sparring højt. Vi har let til smil, og har et stærkt kollegialt fællesskab i dagligdagen. Vi søger nye, engagerede kollegaer, som har lyst til at bidrage til vores hverdag - både fagligt og socialt.

 

Kontoret løser en række opgaver på det personalejuridiske område, såsom:

  • Rådgivning og sparring til lederne i personalesager om alt fra sygefravær, barsel og ferie til tjenstlige forløb, afsked og bortvisninger

  • Udarbejdelse af partshøringer og afgørelser

  • Forhandling og løbende dialog med de faglige organisationer, både lokalt og i KL

  • Vi fører sager ved Ligebehandlingsnævnet

  • Rådgivning i sager om omstruktureringer, virksomhedsoverdragelser, MED-behandling, tillidsvalgte, tjenestemænd mv.

  • Undervisning til kommunens ledere i udvalgte personalejuridiske områder

  • Notater/indstillinger til det politiske niveau

 

Derudover er der mulighed for at indgå i udviklingsopgaver med fokus på effektivisering af vores sagsgange, som primært sker ved hjælp af automatisering og moderne IT-løsninger (robotter, AI mv.).

 

Du får stor indflydelse på din arbejdsdag, som vil være præget af selvstændighed i tilrettelæggelsen og varetagelsen af dine opgaver. Vi arbejder med frihed under ansvar, har fleksible mødetider og mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage. Samtidig bliver du en del af et team, hvor sparring fylder meget, og en fælles indsats sikrer, at vi når i mål med vores kerneopgave.

 

Om dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som cand.jur. eller cand.merc.jur. Er du tæt på at være færdiguddannet, hører vi også gerne fra dig.

 

Erfaring er en fordel, men du behøver ikke være specialist i alle vores opgaver, og du kan også være nyuddannet med interesse for ansættelses- og arbejdsret. Det vigtigste for os er, at du deler vores interesse for personalejura og har lyst til at bidrage med rådgivning til lederne af højeste kvalitet, så de kan lykkes med deres kerneopgave. Alt sammen for at sikre, at København er den bedste by at bo og arbejde i.

 

Ansættelsesvilkår

Indplacering på AC-overenskomsten med mulighed for forhandling af tillæg. Deltidsansættelse er også en mulighed. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Vi er en del af Koncernservice, som er centralt placeret i København på Borups Allé lige ved Fuglebakken Station. Det er nemt at komme hertil med offentlig transport eller bil.

 

Vi har aktivitetsbaseret indretning, kantine, fitnessrum, massageordning, mulighed for at låne el-cykler i arbejdstiden og flere sociale arrangementer.

 

Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte teamleder Suzana Markovska på 2374 5416 eller teamleder Birgit Kuhberg på 24811549.

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig sende dit CV, uddannelsesbevis og eventuelt andet relevant materiale.

 

Søg via linket senest søndag den 14. april 2024

 

Samtaler forventes afholdt i uge 16.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Koncernservice

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Web
Adresse 2
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2024
Udløber
14-04-2024
Kviknummer
LJA-85382921
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Koncernservice

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-03-2024
Ansøgningsfrist
14-04-2024
Kviknummer
LJA-85382921
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed