Gem annonce

Patientvejledere til Patientvejledningen, Regionshuset i Region Sjælland

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
28-06-2022

Har du erfaring med vejledning om sundhedsvæsnets ydelser og patientrettigheder gennem et komplekst sundhedsvæsen? Er du serviceminded og har du stærke formidlingsevner? Så er du måske én af vores to nye Patientvejledere i Region Sjælland.

Patientvejledningens opgaver

Som Patientvejleder i Region Sjælland er dine primære opgaver at yde uvildig vejledning om:

  • Sundhedsvæsenets ydelser herunder undersøgelse, behandling, pleje, genoptræning og service
  • Patientrettigheder herunder ventetider, frit sygehusvalg, udvidet frit sygehusvalg, behandling i udlandet og regler for klage og erstatning
  • Adgang til behandling indenfor EU-lovgivningen; som nationalt kontaktpunkt i Region Sjælland (ofte på engelsk)
  • Bistand til patienter med udformning og videreformidling af klager og erstatningskrav til rette myndighed.

 

Herudover kan du også komme til at indgå i enhedens opgaver i forbindelse med varetagelse af samtaler med kvinder, som søger det regionale samråd om svangerskabsafbrydelse typisk efter 12. svangerskabsuge samt undervisning af sygehusenes sundhedspersonale i f.eks. patientrettigheder.

Patientvejledningens opgaver varetages i et tæt samarbejde med kollegaer i Sundhedsstrategisk Planlægning og samarbejdspartnere på regionens sygehuse, kommuner, praktiserende læger, patientforeninger med flere.

Det er vigtigt, at du som medarbejder føler dig kompetent til de opgaver, som du har ansvaret for. Derfor sørger vi for, at der bliver tilrettelagt et grundigt introduktionsprogram, som inkluderer sidemandsoplæring og sparring med blandt andre det øvrige team.

Om dig

Vi forestiller os, at du eksempelvis har en sundhedsfaglig/juridisk baggrund eller anden relevant uddannelse. Det centrale for os er, at du har et indgående kendskab til sundhedsvæsnets organisering og ydelser samt kendskab til relevant lovgivning om patientrettigheder m.v.

Du har gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt både på dansk og engelsk.

Vi forventer, at du som person er imødekommende, empatisk, serviceminded og professionel, samt at du er engageret og udviklingsorienteret i dit arbejde og i Patientvejledningen som helhed - og har gode tværfaglige samarbejdsevner.

Om os

Patientvejledningen består af et hold på fem-seks erfarne og engagerede patientvejledere, der hvert år håndterer i alt 10.000-13.0000 henvendelser fra patienter, pårørende og sundhedspersonale.

I Region Sjælland er Patientvejledningen organisatorisk forankret i Sundhedsstrategisk Planlægning, som er et tværgående center i Region Sjælland, som både understøtter det politiske niveau, sygehusene samt Psykiatrien.

Sundhedsstrategisk Planlægning består af fire enheder og et sekretariat, der sammen sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Vi er cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden for bl.a. sygehusplanlægning, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed, klage- og erstatningssager, sundhedsjura og sygehusbyggeri.

Patientvejledningen er en del af vores Planlægningsenhed. Planlægningsenheden består af ca. 25 dygtige medarbejdere fordelt på to funktionsområder med hver sin funktionschef. Der etableres et nyt funktionsområde, som kommer til at bestå af regionens patientvejledere, et sundhedsjuridisk team samt patientsagsområdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø. Der er mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfrist er den 28. august 2022.

Vi forventer at afholde samtaler den 7. september 2022.

Kontaktpersoner

For nærmere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Patientvejledningen på telefon 70 15 50 01 / mail patientvejledningen@regionsjaelland.dk  eller Direktør Mads Ellegaard Christensen på telefon 22 32 67 36 / mail: madsec@regionsjaelland.dk

Kontaktperson(er):

Navn: Patientvejledningen

Email: patientvejledningen@regionsjaelland.dk

Telefon: 70155001

Navn: Mads Ellegaard Christensen

Stilling: Direktør for Sundhedsstrategisk Planlægn

Email: madsec@regionsjaelland.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland

Adresse 1
Alleen 15
4180 Sorø
Danmark
Adresse 2
Alleen 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2022
Udløber
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83768209
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland

Adresse
Alleen 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-06-2022
Ansøgningsfrist
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83768209
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce