Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PA / Trader til Hjaltelin i Kolding

Hjaltelin ApS

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
09-04-2018

Et hav af udviklingsmuligheder inden for salg, logistik, indkøb og afvikling

Hos Hjaltelin har man opbygget en omfattende ekspertise inden for handel af biobrændsel, som er forenet med stort engagement og dynamik. Det betyder, at Hjaltelin kan agere hurtigt og fleksibelt uden at gå på kompromis med deres egen høje standard for service over for såvel producenter som kunder. Solidt branchekendskab kombineret med et stort netværk af partnere gør Hjaltelin i stand til at levere individuelt tilpassede og fleksible løsninger til en bred vifte af kunder.

Alsidig rolle i et dynamisk team

Til kontoret på Kolding Havn søger Hjaltelin nu en kollega, som bevarer overblikket og det gode humør, når der skal jongleres mange bolde i en dynamisk hverdag. I jobbet som PA/trader hos Hjaltelin har du en unik mulighed for selv at påvirke din rolle. Du bliver højre hånd for Ole Hjaltelin og får en bred vifte af opgaver og udviklingsmuligheder inden for international fragt, spedition, varearbitrage, indkøb, købmandskab og samarbejde med forskellige interessenter.

Du får blandt andet følgende opgaver og ansvarsområder:

  • Løbende projekter og diverse ad hoc-opgaver
  • Kundekontakt
  • Ekspedition/direkte salg
  • Transportaftaler og -styring
  • Indkøb hos internationale producenter
  • Opsøgende salg og markedsanalyse
  • Ordrebehandling og andre administrative opgaver

 

Overblik, struktur og fleksibilitet

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men kan f.eks. være cand.merc. eller noget inden for handel, spedition eller shipping. Vigtigst er, at du har blod på tanden og mod på at lære nyt og tage fra. Du trives i en dynamisk hverdag, hvor du med udgangspunkt i dit gode overblik evner at arbejde både struktureret og fleksibelt med både opgaveløsning og kundekontakt. Du er en haj til både Excel og engelsk. Du bruger din sunde fornuft, når der er sten på vejen, og købmandskab er en del af dit DNA. Du kommer på arbejdet med dit gode humør og trives med en uformel omgangstone.

Mod på udfordringer og frihed til at påvirke retningen

På sigt har du mulighed for selv at præge, hvilke discipliner du ønsker at excellere i. Du bliver en del af et mindre team, som hjælper hinanden og ikke er blege for at tage fat, hvor der er brug for det. Du har mod på at blive udfordret og vokse i rollen som trader i en spændende organisation, der er markedsledende inden for sit felt.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. Referencenummer: DK-04204. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Anne Fredberg, Mercuri Urval på telefon 4132 8601.

Om virksomheden

Med hovedbase på Kolding Havn forhandler Hjaltelin ApS forskellige former for biobrændsel, herunder træpiller, briketter og alternativ biobrændsel. Der findes flere konkurrenter på det danske marked, hvor Hjaltelin har særstatus i kraft af deres mange alternativer. Hjaltelin handler med forskellige producenter over det meste af verden Ukraine, Polen, Danmark, Sverige, Rusland, Baltikum med flere ligesom de i Danmark også er en del af et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Strategisk sætter de en ære i at være agile. Deres samarbejde med både producenter, samarbejdspartnere og kunder bygger på tillid, hvilket i det hele taget siger meget om kulturen i virksomheden. Hjaltelin er en familieejet virksomhed, som blev etableret af Ole og Merethe Hjaltelin tilbage i 1996. De har i dag en årlig omsætning på mere end 100 mio. DKK og seks ansatte i virksomheden på Kolding Havn

Del dette job

Kontakt
Hjaltelin ApS
Caspar Müllers Gade 32
6000 Kolding
Praktisk information
Oprettet
09-04-2018
Udløber
09-05-2018
Kviknummer
LJA-58891990
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Projektledelse, Salg og marketing
Ansøg nu
Lignende job

reMarkable

Kemneren, Bergen kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Hjaltelin ApS

Adresse
Caspar Müllers Gade 32
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2018
Udløber
09-05-2018
Kviknummer
LJA-58891990
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration, Projektledelse, Salg og marketing
Beliggenhed