Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overenskomstforhandlere

Medarbejder og Kompetencestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-11-2019

Ansøgningsfrist: 08-12-2019

 

Vil du være med til at skabe gode rammer for arbejdspladserne i staten? Drives du af at gøre en forskel sammen med andre, og vil du sidde med ved forhandlingsbordet, når vi sammen med de faglige organisationer finder løsninger til fremtidens statslige arbejdspladser? Og har du lyst til at tage del i opbygning og udvikling af vores nye styrelse?

 

Om styrelsen

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen er en nyoprettet styrelse i Skatteministeriets koncern pt. med ca. 80 medarbejdere. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og indgår og implementerer overenskomster og aftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljøområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten, kompetenceudvikling af statens ansatte samt for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på Ledelses- og Kompetencereformen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram.

 

Om stillingerne

I styrelsens overenskomstkontor søger vi fire nye kollegaer heraf to i barselsvikariater. Som ansat hos os skal du sammen med resten af kontoret rådgive statens ledere inden for overenskomstområdet, forberede og gennemføre overenskomstforhandlingerne i staten i 2021 og lave ledelsesbetjening inden for overenskomstområdet. Du har sammen med en kollega ansvaret for at drive et eller flere overenskomstområder. Det indebærer bl.a. rådgivning, forhandlingsmøder med de faglige organisationer, implementering af nye aftaler, udarbejdelse af analyser og deltagelse i projekter. Du får en bred kontaktflade herunder til de faglige organisationer samt ledere og HR-medarbejdere i staten.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol, cand. scient.adm., cand. jur., cand.merc.jur/HRM eller lign. Du har gerne nogle års relevant erfaring fra fx centraladministrationen, arbejdsgiverorganisation eller en større HR-funktion.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Trives med og værdsætter værdien af samarbejde og har flair for interessenthåndtering

  • Har interesse for overenskomster og arbejdsret

  • Har forståelse for tal

  • Kan formidle komplekse problemstillinger klart og præcist både skriftligt og mundligt

  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret

  • Har god dømmekraft

  • Er analytisk skarp og er god til at navigere i en politisk, juridisk og økonomisk kontekst

 

Om os

Vores hverdag er kendetegnet ved en stærk holdånd og glæden ved at gøre en forskel sammen.

 

Vi lægger vægt på at være modtagerorienterede i vores kommunikation og leverancer og på at have en høj grad af professionalisme, troværdighed og ansvarlighed i vores opgaveløsning.

 

Ansøgning og kontakt

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten.

 

Ansættelsessted

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Landgreven 4, 1301 København K.

 

Hvis du vil vide mere

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Lisa Engmann på tlf. 35 27 11 50 eller teamleder Sofie Plesner på tlf. 35 27 11 49.

 

Ansøgning

Vil du søge stillingen, skal du sende ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 8. december 2019. Vi holder samtaler løbende.

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Medarbejder og Kompetencestyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2019
Udløber
08-12-2019
Kviknummer
LJA-77567065
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Medarbejder og Kompetencestyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-11-2019
Ansøgningsfrist
08-12-2019
Kviknummer
LJA-77567065
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed