Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OUH søger 1-2 studentermedhjælpere til formidling

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Odense, Fyn

Indrykket
26-01-2021
Innovationsenheden på Odense Universitetshospital (OUH) søger 1-2 studerende med gode evner inden for grafisk design og videoredigering og/eller sprog og skriftlig kommunikation.

Du bliver tilknyttet team Drift & Udvikling i Innovationsheden og skal understøtte vores kolleger, der arbejder med innovationsprojekter i sundhedssektoren.

Vi har brug for hjælp til

  • Grafisk opsætning og redigering af tegninger, plakater osv. (erfaring med InDesign er et must Photoshop og Illustrator en fordel)
  • Videooptagelse og -redigering (erfaring med Premiere Pro er en fordel)
  • Fotografering og redigering (kendskab til Photoshop er en fordel)
  • Opdatering af website(s) (kendskab til Wordpress er en fordel)
  • Korrekturlæsning
  • Tekstproduktion til hjemmeside, intranet, nyhedsbreve og sociale medier (primært LinkedIn)
  • Oversættelse til engelsk (tosproget baggrund eller akademisk niveau foretrækkes)
  • Teknisk assistance til videokonference m.m. (du bliver lært op)
Derudover skal du ikke være bange for at tage fat og hjælpe med praktiske opgaver og forefaldende arbejde for at få både hverdagen og særlige arrangementer til at glide.

Vi tilpasser opgaverne til den rette profil, så vi forventer ikke, at du kan det hele.
Ideelt set vil vi gerne ansætte to, der til sammen kan dække de fleste opgaver. Vi forestiller os en sprogekvilibrist og en mester i visuelle medier, men er meget åbne for forskellige kombinationer af kompetencer. Skriv gerne tydeligt i din ansøgning/cv, hvilke områder du kan hjælpe med, så vi kan få det rigtige match.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund afhænger af, hvilke opgaver du byder ind på. Det er dog vigtigt, at du kan sætte dig selv i gang og trives med skiftende opgaver.

Det er absolut nødvendigt, at du er struktureret, er god til at holde overblik og har et skarpt blik for detaljen.

Vi tilbyder
Som studentermedhjælper hos Innovationsenheden på Odense Universitetshospital (OUH) indgår du i staben Klinisk Udvikling. Vi har i forvejen syv studentermedhjælpere fra mange uddannelsesretninger, så du får et godt netværk og mulighed for at lære en masse.
Hos os får du spændende og forskelligartede arbejdsopgaver i et innovativt miljø med en uformel omgangstone, men professionel tilgang til både opgaver og kolleger. Du bliver ansat i en enhed med kolleger, der har høj faglighed, og som altid har patienternes behov for øje.

Hvem er vi?
Klinisk Udvikling (KLU) er en af i alt fem stabsafdelinger på OUH, som understøtter de kliniske afdelinger, så de bedst muligt kan sætte patienten først: http://en.ouh.dk/patientpyramiden/. Klinisk Udvikling løser forskellige typer opgaver, som strækker sig fra den daglige opfølgning på kvaliteten af behandlinger til udviklingen af nye teknologiske hjælpemidler og udviklingen af det nære sammenhængende sundhedsvæsen.

Innovation & MTV er en del af KLU, som understøtter de kliniske afdelinger på OUH, så de kan løfte de patientnære opgaver bedst muligt. Vi arbejder med strategisk innovation på tværs af hele OUH og understøtter, at OUH bliver klar til fremtidens udfordringer gennem nationale og internationale projekter. Innovation bygger bro mellem patienter, pårørende og personale og optimerer samarbejdet mellem kommuner og praktiserende læger via ny teknologi. Derudover arbejder vi med innovations- og evalueringsprojekter vha. Medicinsk Teknologivurdering (MTV) for at optimere metoder og arbejdsgange på hospitalet. Vi inddrager alle afdelinger på OUH, alle fakulteter på Syddansk Universitet samt private virksomheder i vores projekter. Det virtuelle Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) er forankret i Innovation & MTV. CIMT er et tæt samarbejde med Syddansk Universitet og har et stort internationalt forsknings- og innovationsnetværk.

Trivsel og udvikling
KLU lægger vægt på at opmuntre medarbejderne til at komme med forslag til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange, styrke samarbejdet eller forbedre den enkeltes trivsel og udviklingsmuligheder. Samarbejdet foregår i et miljø præget af tillid, respekt, ordentlighed og en god omgangstone.

Om OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus
OUH er et af landets største hospitaler med et samlet budget på 7,1 mia. kr., ca. 100.000 årlige indlæggelser og over 1 mio. ambulante besøg. Hospitalet beskæftiger ca. 10.000 medarbejdere og er geografisk lokaliseret i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø.

OUH er det fynske sygehus, men modtager samtidig patienter fra hele regionen. Det giver et optageområde, der dækker ca. 1,2 mio. borgere. Derudover behandler hospitalet patienter fra hele landet med behov for specialiseret behandling inden for en række områder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 12 ugentlige timer. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK og Danske Regioner og foreløbig for et år. OUH benytter prøvetid jævnfør gældende praksis for Region Syddanmark.

Dit fysiske arbejdssted bliver Odense Universitetshospital i Odense.

Vi kan ikke tilbyde kontorplads eller en sludder ved kaffemaskinen foreløbig, da vi arbejder meget hjemmefra. Men vi har et stærkt sammenhold i afdelingen og i Team Drift & Udvikling, og vi vil gøre os umage for at du også bliver en del af det. Du får stillet computer, skærm, headset osv. til rådighed.

Yderligere information
For yderligere oplysninger kontakt kommunikationskonsulent Kristine Djursaa på kdj@rsyd.dk eller 22 51 21 19.

Ansøgningsfrist torsdag den 11. februar 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes den 18. februar 2021.
Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Adresse 1
Sdr. Boulevard 29
5000 Odense C
Danmark
Tlf
24402240
Adresse 2
5000 Odense C
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
65417990
Praktisk information
Oprettet
26-01-2021
Udløber
11-02-2021
Kviknummer
LJA-81633725
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Adresse
Sdr. Boulevard 29
5000
Odense C
Tlf: 24402240
Praktisk information
Indrykket
26-01-2021
Ansøgningsfrist
11-02-2021
Kviknummer
LJA-81633725
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed