Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Organisationskonsulent til Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
02-08-2018

En stilling med fokus på forandringsledelse og informationssikkerhed


Er du en stærk generalist med sans for metode og systematik og gode kommunikationskompetencer og kunne du tænke dig at arbejde med et spændende udviklingsområde - informationssikkerhed - så er du måske vores nye kollega. Vallensbæk Kommune søger en konsulent til at drive, udføre og koordinere arbejdet med informationssikkerhed i kommunen i samarbejde med kommunens databeskyttelsesrådgiver (DPO) og en række lokale informationssikkerhedskoordinatorer placeret i kommunens fagcentre. Der tilbydes uddannelse og oplæring i fagområdet informationssikkerhed i forbindelse med ansættelsen.

 

Vallensbæk Kommune har ligesom alle andre europæiske organisationer og virksomheder implementeret den nye databeskyttelsesforordning i indeværende år og står over for et omfattende arbejde med at varetage den daglige drift og koordinering af det sikkerhedsarbejde, som de nye rammer har udmøntet sig i, samt at drive de afledte forandringsprojekter, som ligeledes skal styres godt i mål i de kommende år.

 

I den forbindelse har Vallensbæk Kommune brug for nye kræfter og søger en ankerperson for arbejdet med informationssikkerhed i organisationen. Du vil være den der driver årshjulet for informationssikkerhed, igangsætter planmæssige aktiviteter og afholder workshops, dialogmøder mv. Du vil være den der udarbejder og vedligeholder rammedokumenter (håndbog, vejledninger mv.) og den der udarbejder løbende dokumentation sammen med relevante personer i organisationen. Du vil rådgive kolleger og ledelse, samt planlægge og koordinere opgaver i organisationen. Arbejdet vil i praksis bestå af en god blanding af møder med alle dele af organisationen og kontordage med planlægning, opsamling, udarbejdelse af materiale og dokumentation af arbejdet med organisationen.   Vi søger en organisationskonsulent, der kan:

 • Være ankerperson og primær udførende kraft i det daglige arbejde med informationssikkerhed i kommunens centre og decentrale enheder (skoler, ældrepleje, daginstitutioner mv.)
 • Videreudvikle kommunens rammer for arbejdet med informationssikkerhed herunder opbygge, strukturere og gennemføre et koncept for årlige dialogmøder med kommunens centre og decentrale enheder.
 • Udvikle og gennemføre løbende awareness-kampagner og undervisningsaktiviteter for at sikre, at kommunens ansatte er klædt på til at håndtere persondata sikkert i dagligdagen.
 • Udføre kompetent projektledelse, herunder planlægning og styring af projekter med løbende opsamling og formidling af resultater. Projekter i pipeline;
  • Et projekt med sigte på at leve op til de overordnede principper i den international standard (ISO 27001) for etablering af et ledelsessystem for informationssikkerhed. Herunder fokus på at indføre en metode til at arbejde med risikovurderinger i informationssikkerhedsarbejdet. Projektet vil foregå i samarbejde med bl.a. kollegerne i IT-afdelingen.
  • Et projekt med henblik på at etablere en solid praksis for løbende arkivering og lovpligtig sletning af data i alle kommunens fagcentre.
  • Projekter med sigte på løbende oprydning og kvalitetssikring fx nyt e-mail-scanning system, der kan sikre at fortrolige og følsomme data ikke sendes med eller opbevares i kommunens e-mailsystem. Sådanne projekter vil foregå i tæt samarbejde med kollegerne i centret.
 • Rådgive alle dele af organisationen omkring retningslinjer og best practice inden for informationssikkerhed.
 • Sikre involvering, medejerskab og opbygning af tætte samarbejdsrelationer i organisationen.

 

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund gerne akademisk, men det er ikke et krav
 • Arbejder struktureret, metodisk og selvstændigt
 • Har gode formidlingsevner på dansk i både skrift og tale   
 • Har et højt energiniveau og godt humør
 • Er god til at kommunikere med mennesker og herunder formidle både formål og praksis omkring informationssikkerhed til mange forskellige målgrupper
 • Har erfaring med at læse og navigere i lov- og regelsamlinger. Specifik erfaring med informationssikkerhed (Databeskyttelsesforordningen og ISO 27001) er en stor fordel med ikke et krav
 • Erfaring med forandringsledelse er en fordel men ikke et krav
 • Er samarbejds- og løsningsorienteret
 • Er god til projektstyring og opfølgning. Projektledererfaring/certificering er en fordel men ikke et krav
 • Kan drive opgaver og projekter selvstændigt og arbejde i tætte relationer med mennesker på alle niveauer og forskellige fagområder


Om os


Center for IT og Digitalisering består af en IT-afdeling og en række konsulenter og projektledere med en høj faglighed inden for digitalisering, projektledelse, brugerstyring, sikkerhed, digital læring mv. Centret varetager opgaver inden for drift og udvikling af IT-infrastruktur, brugersupport, samt rådgivning og projektledelse i forhold til digitaliseringsindsatsen i kommunen. I centret lægger vi stor vægt på at omsætte organisations værdier til praksis for sammen at skabe et godt arbejdsmiljø hver dag. Centret holder til på Rådhuset, Vallensbæk Stationstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand.

 

Du kan i øvrigt læse om Vallensbæk Kommune som arbejdsplads, finde vores personalepolitik og medarbejder- og ledelsesgrundlag her: http://www.vallensbaek.dk/kommunen/medarbejder-i-vallensbaek-kommune

 

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Tiltrædelse den 1. oktober 2018 eller eventuelt tidligere.
 
Arbejdstid pr. uge 37 timer.
 
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Centerleder Marie Gottlieb Danneskiold-Samsøe på telefon 40762629. Du kan læse mere om Vallensbæk Kommune på http:
http://www.vallensbaek.dk
 
Ansøgningsfrist søndag den 19. august 2018 kl. 24.00.

 

Samtaler forventes afholdt hhv. den 24. og 28. august.

 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Del dette job

Kontakt
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Praktisk information
Oprettet
02-08-2018
Udløber
19-08-2018
Kviknummer
LJA-64019970
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Projektledelse
Ansøg nu
Lignende job

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vallensbæk Kommune

Adresse
Vallensbæk Stationstorv 100
2665
Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2018
Udløber
19-08-2018
Kviknummer
LJA-64019970
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Projektledelse
Beliggenhed