Gem annonce

Organisationskonsulent til Lærerstuderendes Landskreds

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-07-2024

Vil du være med til at arbejde for, at flere lærerstuderende bliver en del af deres studenterfagforening? Kan du udvikle nye tilgange til, hvordan vi formidler idéen om fagbevægelsen og fordelene ved at være medlem? Og kan du arbejde projektstyret og med blik for, at vi når i mål? Så er det lige dig, vi leder efter.

 

Danmarks Lærerforening søger en organisationskonsulent, som skal være en del af sekretariatet i Lærerstuderendes Landskreds (LL) og arbejde med medlemsorganisering og engagement på de 16 læreruddannelser.

 

Lærerstuderendes Landskreds er en studenterfagforening og en kreds i Danmarks Lærerforening. I LL arbejder vi både lokalt og nationalt for at skabe den bedste læreruddannelse for at sikre de lærerstuderende indflydelse og for hele tiden at blive et stærkere fællesskab af lærerstuderende.

 

Dit primære fokus bliver, i samarbejde med organisationens tillidsvalgte, at styrke medlemsorganiseringen i Lærerstuderendes Landskreds, herunder at udvikle og understøtte nye tilgange til arbejdet med at organisere medlemmer. Derudover har du en opgave med løbende at koordinere opgaverne i sekretariatet i LL med afsæt i de politiske og ledelsesmæssige prioriteringer på området.

 

Dine arbejdsopgaver vil derfor fokusere på at:

 • planlægge, afvikle og udvikle LLs organiseringsaktiviteter - både på uddannelsesstederne og online

 • løbende sparre, opkvalificere og understøtte organisationens lokale aktive medlemmer i deres arbejde med at organisere deres medstuderende i LL

 • rådgive og sparre med den daglige ledelse i LL om organisation og organiserende arbejde

 • Koordinere arbejdet i LLs sekretariat og sikre, at de behov som LLs politiske ledelse definerer, bliver prioriteret og løst

 • udvikle og gennemføre arrangementer for LLs medlemmer i samarbejde med resten af sekretariatet

 • indgå i driften af organisationen.

Lærerstuderendes Landskreds sekretariat er et lille og tætarbejdende sekretariatet, der udover organisationskonsulenten består af en politisk konsulent, en administrativ medarbejder og en studentermedarbejder. Samtidig er sekretariatet forankret i afdelingen Organisation i Danmarks Lærerforening, hvor der arbejdes med uddannelse af tillidsvalgte, organisationsudvikling, TR/MED-området, afholdelse af større møder og konferencer, professionel kapital samt rekruttering og fastholdelse af medlemmer.

 

Organisation er en afdeling med 18 medarbejdere og en afdelingschef. Vores fællesskab er kendetegnet ved gode samarbejder, høj faglighed og højt humør. Og vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen i vores fællesskab.

 

Din profil

Vi ønsker en kollega, som er engageret, har masser af drive og formår at omsætte det til stærke relationer og fællesskaber ude på læreruddannelserne. Du er initiativrig, selvstændigt arbejdende og er vild med en arbejdsplads, hvor opgaverne er mange og forskelligartede, og hvor ingen dage er ens.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 • er udadvendt og god til at motivere og engagere

 • har erfaring med medlemsorganisering og frivillige fællesskaber

 • har kendskab til læreruddannelsen og studenterpolitisk arbejde

 • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation

 • har erfaring med projektudvikling og projektledelse.

Vi tilbyder

Et godt kollegialt fællesskab med stort engagement, et betydningsfuldt arbejde, der gør en forskel for medlemmerne, et stort fagligt handlerum inden for spændende og afvekslende opgaver, gode ansættelsesvilkår og en placering i hjertet af København.

 

Vilkår

Stillingen ønskes besat senest 1. oktober 2024, men gerne før. Du skal være indstillet på en vis rejseaktivitet i hele landet, og at der er aften- og weekendarbejde (omkring 8 weekender om året). Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt PFA Pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie og mulighed for optjening af 12 ekstra fridage.

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Line Hjarsø på telefon 4048 0417 (i uge 31 og uge 32), eller organisationskonsulent i LL Kirstine Lya Mathiesen på telefon 2677 8283 (i uge 32).

 

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest onsdag den 7. august 2024 kl. 12.00.

 

Vi forventer at afholde den første runde samtaler torsdag den 15. august og anden runde samtaler onsdag den 21. august 2024 med henblik på ansættelse senest den 1. oktober 2024.

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danmarks Lærerforening

Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2024
Udløber
07-08-2024
Kviknummer
LJA-85587473
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Lærerforening

Adresse
Vandkunsten 12
1467
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-07-2024
Ansøgningsfrist
07-08-2024
Kviknummer
LJA-85587473
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce