Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Områdejurist til Borgercenter Børn og Unge Amager

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-05-2023

I Borgercenter Børn og Unge (BBU) Amager søger vi en kompetent jurist, der sammen med resten af husets ca. 195 medarbejdere skal være med til at skabe høj kvalitet i sagsbehandlingen. Vi holder til i Lyongade på Amager, hvor du vil sidde sammen med den anden områdejurist og vores modtagelsesgruppe. Herudover vil du indgå i et tværgående fagligt fællesskab med BBUs øvrige områdejurister og den centrale stabs jurister, herunder chefjuristen som du modtager faglig ledelse fra. Du refererer til dagligt til områdechefen.

 

BBU i Københavns Kommunes Socialforvaltning består af fem myndighedsenheder, der tilsammen er bydelsdækkende og varetager indsatserne overfor byens udsatte børn og unge efter servicelovens kapitel 3, 11 og 12 og til efteråret den nye Barnets Lov.

 

BBU Amager er en samarbejdende organisation i udvikling, som søger nye veje i opgaveløsningen med børnene, de unge og familierne. Vi betragter os selv som en ambitiøs organisation, som har et fælles udgangspunkt i tillid, holdspil og samarbejde, engagement og fokus på resultater. Vi har særligt fokus på, at socialfaglighed og jura går hånd i hånd for at sikre en høj kvalitet i sagsbehandlingen og hurtige, målrettede og effektive indsatser til udsatte børn og unge og deres familier.

 

Kerneopgaverne for områdejuristerne

Områdejuristerne understøtter den lokale enhed i en bred vifte af opgaver, herunder sparring i komplicerede enkeltsager, kvalitetssikrer indstillinger til Børn og unge-udvalget, deltager i ugentligt bevillingsmøde, hvor der blandt andet bevilges anbringelser, underviser i relevante emner og bidrager til den generelle udvikling lokalt og på tværs af byen.

 

Som områdejurist skal du kunne omsætte din viden om bl.a. socialret, forvaltningsret og retssikkerhed til praksisnær rådgivning i konkrete situationer. Du skal kunne fastholde fokus på borgernes rettigheder i en travl hverdag og vil være i kontakt med interne og eksterne samarbejdspartnere. Det er afgørende for os, at du er fagligt velfunderet og en god formidler, da du både skal kunne bistå med afdækning af principielle problemstillinger, løse konkrete sager korrekt samt kunne formidle til andre faggrupper og til borgerne. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling eller andre opgaver i det sociale arbejde, og at du har indsigt i de kommunale arbejdsgange. Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. eller cand.soc.jur. med praksiserfaring fra det sociale arbejde.

 

Vores fokus er at sikre relevant sparring og undervisning, så det samlede vidensniveau højnes samt styrker vores sagsbehandling, herunder afgørelser, så vi forebygger og mindsker klager. Opgavefordelingen vil afhænge af din og den nuværende områdejurists profil og interesser.

 

Vi søger en kollega, der

 • er god til at samarbejde

 • kan bidrage med kvalificeret juridisk sparring

 • arbejder systematisk og grundigt med fokus på detaljen

 • kan være brobygger mellem sagsbehandlere, ledelse og jurister i forhold til jura og socialfaglighed

 • har interesse for og gerne erfaring med sagsbehandling indenfor det sociale område

 • er god til at tænke løsningsorienteret og konstruktivt

 • har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt

 • kan bevare ro og overblik i en travl hverdag

 

Vi tilbyder

 • et alsidigt job i en spændende børnefamilieenhed og i et arbejdsfællesskab, hvor vi med engagement sammen med vores øvrige kollegaer i BBU - går nye veje i tråd med lovgivningen, skaber resultater og har høje ambitioner for os selv, børnene, de unge og familierne

 • en arbejdsplads med engagerede og dygtige medarbejdere

 • en arbejdsplads, der er kendetegnet ved et stort kollegialt sammenhold og tæt samarbejde mellem de forskellige faggrupper, funktioner og afdelinger

 • opgaveløsning præget af høj faglighed med fokus på lovoverholdelse, etik, inddragelse, tværfaglighed og målopfyldelse

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

 

Stillingen er normeret til 30-37 timer om ugen med flekstid. Indplacering som specialkonsulent vil være en mulighed afhængigt af kompetencer, særlig specialiseret viden m.v.

 

BBU Amager indhenter børne- og straffeattest samt udvidede referencer som led i rekrutteringen.

 

Stillingen forventes besat pr. 1. august 2023.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til områdechef Mikala Kofoed Frølich på 2059 1750 eller områdejurist Matilde Emborg Schwartz på 2445 2189.

 

www.kk.dk kan du læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge.

 

Søg via linket senest fredag den 2. juni 2023

 

Vi forventer at afholde samtaler den 8. juni 2023 med deltagelse af områdechef, områdejurist, afdelingsleder og teamleder.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse 1
Lyongade 25
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Lyongade 25
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2023
Udløber
02-06-2023
Kviknummer
LJA-84762437
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse
Lyongade 25
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-05-2023
Ansøgningsfrist
02-06-2023
Kviknummer
LJA-84762437
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed