Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Områdechef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2022

Vi skaber det gode ældreliv og udvikler det nære sundhedsvæsen i Københavns Kommune. Som områdechef bliver du omdrejningspunktet - både som leder af lederne af vores plejehjem, visitation og mange specialiserede tilbud og som strategisk brobygger mellem driften og centralforvaltningen.

 

Vi tilbyder dig en stilling som den ene halvdel af duoledelsen af vores borgerrettede indsats i Område Syd, der dækker Valby, Vanløse, dele af Brønshøj, Vesterbro/Kgs. Enghave og Amager. Du vil også få mulighed for at stå i spidsen for nogle af vores enheder, der arbejder på tværs af hele kommunen. Område Syd har et budget på ca. 1,5 mia. kr. De to områdechefer i Syd har tilsammen 26 ledere i direkte reference. Det drejer sig blandt andet om ledere for 19 plejehjem, to store hjemmeplejeenheder, en visitation, et udkørende akutteam og to centre for rehabilitering og akutpleje. I alt 3.400 medarbejdere refererer til områdechefernes ledere. Der er tale om en stor og kompleks driftsopgave. På tværs af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er vi ca. 10.000 medarbejdere, der arbejder for, at vores stadigt flere ældre borgere kan leve det liv, de selv ønsker.

 

"For at indfri vores ambitioner har vi brug for en områdechef, der har det strategiske blik, tænker én organisation og altid insisterer på borgerperspektivet. Det er en spændende mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi nu og i fremtiden sikrer det gode ældreliv og udvikler det nære sundhedsvæsen i København. Områdecheferne skaber sammenhænge på tværs af vores enheder og giver plads til den nødvendige forskellighed. De spiller sammen med driftslederne en nøglerolle som sparringspartnere for centralforvaltningen og i udviklingen af vores tilbud til borgerne", fortæller adm. direktør, Katja Kayser, og direktør, Jakob Krogh.

 

Vi tilbyder dig en rolle som omdrejningspunkt i en organisation, hvor meget går godt, men der er også steder, vi kan gøre det endnu bedre. Vores områdechefer skal være garant for god ledelse af vores driftsenheder baseret på tillidsdagsordenen, ensartet kvalitet i og stabil drift af de borgerrettede tilbud og udviklingen af attraktive arbejdspladser, så vi sikrer tilfredse borgere og kan tiltrække og fastholde de gode medarbejdere. Der bliver spændende ledelsesbeslutninger hver dag og masser af konkret sparring med lederne af vores indsatser for ældre og syge borgere.

 

Vi tilbyder et job, hvor du øger den organisatoriske sammenhængskraft, fastholder et højt fagligt niveau og prioriterer, hvor de knappe ressourcer bruges bedst. I øjeblikket giver vi ekstra opmærksomhed til de midlertidige døgnophold, akutplejepladserne og hvordan dagligdagen - sammen med borgerne - udvikles bedst muligt med tværgående og sammenhængende indsatser. Du kommer til at samarbejde tæt med din områdechefkollega og afdelingslederen for stabsfunktionen i Område Syd, chefkollegaerne i Område Nord, lederne på driftsenhederne i Område Syd og centercheferne i de tværgående funktioner for hele Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Du vil referere direkte til direktionen.

 

"Jeg har brug for verdens bedste kollega, så vi sammen kan være på forkant af og prioritere blandt de mange tendenser, der udfolder sig netop nu. Vi er Danmarks største kommunale arbejdsplads med sundhed og omsorg som vores speciale - det både forpligter og giver mulighed for, at vi kan afprøve fremtidens løsninger allerede nu. Du vil bidrage til nye rekrutteringsteknikker, innovative velfærdsteknologier, spændende samarbejdsformer på tværs af sektorer og mange andre ting. Men jeg har også brug for en tæt kollega, der vil duoledelsen, og hvor vi løfter de komplekse opgaver sammen og gensidigt inspirerer og lytter", fortæller den anden områdechef i duoledelsen af København Syd, Birgitte Gade Koefoed.

 

Et naturligt samlingspunkt

Vi forventer, at du har strategisk erfaring med udvikling og drift af borgernære tilbud og ledelse af ledere. Du har formentlig en sundhedsfaglig uddannelse, men du kan også have en samfundsvidenskabelig baggrund, hvor du har haft en længere karriere inden for ældre og/eller sundhed. Du er lykkes med at skabe ensartet kvalitet på tværs af mange enheder og lykkes med store forandringsprojekter.

 

Du er god til relationer, lytter, involverer og har en tydelig ledelses- og kommunikationsstil, som skaber engagement, trivsel og resultater. Du er troværdig og bidrager til en kultur præget af tillid, åbenhed og høj faglighed. Du holder fast og prioriterer skarpt. Endelig er du ambitiøs på vores forvaltnings vegne, nytænkende og har flair for både økonomi og forvaltning.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jakob Krogh på telefon 2167 9300 eller chefkonsulent Bjarke Müller hos Mercuri Urval på telefon 9135 6901. Her kan du også læse mere om stillingen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen og rekrutteringsprocessen.

 

Søg via linket senest søndag den 2. oktober 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Adresse 1
Krumtappen 2
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
02-10-2022
Kviknummer
LJA-84021619
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Adresse
Krumtappen 2
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2022
Ansøgningsfrist
02-10-2022
Kviknummer
LJA-84021619
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed