Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OMRÅDECHEF TIL PLAN OG ENERGI

Nævnenes Hus

Viborg, Midtjylland

Indrykket
22-11-2022

Er du en dygtig chef og en knivskarp jurist med interesse for forvaltningsret? Vil du være en del af en organisation, hvor fagligheden, rettidigheden og smilet går hånd i hånd? Og ønsker du en arbejdsplads, hvor ledelsesadfærden ikke er skåret efter skabeloner, men hvor værdierne er de bærende pejlemærker, der skal understøtte den daglige praksis, hvor stærk faglighed, fællesskaber og rettidig omhu er afgørende?

Nævnenes Hus er en selvstændig styrelse beliggende i Viborg. Nævnenes Hus betjener og understøtter uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe korrekte afgørelser til tiden. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med omverdenen. På den måde understøttes en smidig, hurtig og tilgængelig måde at løse konflikter på, når de opstår mellem borgere, virksomheder og myndigheder.

Ledere og medarbejdere arbejder her med de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og at alle har lige adgang til loven.

Du bliver chef for teamene, der sagsbehandler på plan- og energiområdet. Du bliver chef for to teamchefer, der har det daglige ledelsesansvar, og for ca. 35 kompetente og dygtige medarbejdere.

Du får ansvar for dit eget område og forventes samtidig at tage medansvar og byde aktivt ind i det store fællesskab og være med til at løfte styrelsens arbejde sammen med dine chefkolleger og direktionen.

Du kommer med en stærk juridisk faglighed, med interesse for offentlig ret og med en grundlæggende lyst til at arbejde med jura på et højt niveau. Du kommer med relevant ledelseserfaring og med en lyst til at blive en del af en styrelse, hvor professionalismen hersker, hvor kvaliteten i kerneydelsen er tårnhøj, og hvor uhøjtideligheden og smilene præger dagligdagen og samarbejdet.

Læs meget mere i job- og personprofilen. Du er efterfølgende velkommen til at kontakte styrelsesdirektør Christian Lützen på tlf. 72405700 eller partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk for yderligere information.

Ansøgningsfristen er den 4. januar 2023.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nævnenes Hus

Adresse 1
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark
Tlf
72 40 56 00
Praktisk information
Oprettet
22-11-2022
Udløber
04-01-2023
Kviknummer
LJA-84272588
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nævnenes Hus

Adresse
Toldboden 2
8800
Viborg
Danmark
Tlf: 72 40 56 00
Praktisk information
Indrykket
22-11-2022
Ansøgningsfrist
04-01-2023
Kviknummer
LJA-84272588
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse
Beliggenhed