Gem annonce

Områdechef, Social og Sundhed

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
02-09-2021

Rudersdal Kommunes områdechef for Social og Sundhed er blevet direktør i en anden kommune og vi søger derfor efterfølgeren.

Om jobbet

Social- og sundhedsområdet nyder stor bevågenhed og ambitionsniveauet på borgernes vegne er højt. Områdechefjobbet er et bredt favnende og attraktivt job i en veldrevet organisation. Der er stærkt fokus på udvikling af fremtidens velfærdsydelser i et helhedsperspektiv med afsæt i borgernes behov - med et stærkt tværgående blik, hvor udfordringer tackles i fællesskab.

 

Din profil

Du er stærk i egen ledelse og har skabt resultater på velfærdsområdet, fordi du er tilpas ambitiøs, forstår at samarbejde med de mange interessenter på området og kan lede værdibaseret i den politiske organisations krydspres. Du har erfaringer med maskinrum og kompleksitet på et eller flere områder, gerne fra en større kommune, og du kan trække på indsigt, visioner, udsyn, næse for løsninger og et generøst blik for nytænkning. Du kan være en fagligt tænkende, træfsikker chef på vej frem i karrieren eller en mere erfaren chef, der vil prøve kræfter i en ny, spændende organisation. Du har fag- og lederuddannelser på kandidat-/masterniveau, der matcher kravene til en moderne offentlig ansat chef.

 

Læs den fulde job og personprofil klik her

 

Derfor skal du vælge os

Du er optaget af at skabe de bedst mulige rammer for en effektiv og professionel indsats på social- og sundhedsområdet og ønsker at stå i spidsen for et spændende område med dygtige og engagerede medarbejdere. En interessant karrieremulighed for ansøgere, der både kan og vil i kraft af ansvarsområdets bredde og kommunens ambitionsniveau et job med stor indflydelse og mulighed for at sætte dagsorden.

 

Rudersdal Kommune er en vital, spændende og attraktiv arbejdsplads. Der er højt til loftet og det må gerne være sjovt at gå på arbejde. Lederne er kompetente og engagererede; ledelsesrummet er stort; medarbejderne er fagligt dygtige og dedikerede og lever op til et stort, delegeret ansvar. Fortsat organisationsudvikling, tættere strategisk samspil mellem de 10 områdechefer, synlig ledelse ud i organisationen, styring og samarbejde ses som midler i forhold til samspillet med borgere, erhvervsliv og andre samarbejdspartnere og interessenter.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

 

Om os

Social- og sundhedsområdet er det største af kommunens 10 områder og består af 1.100 medarbejdere og er organiseret i seks centre: Social indsats, hjælpemidler, hjemmepleje og aktivitetstilbud, sundhed og træning, myndighed samt stab. Der arbejdes strategisk og udviklingsorienteret. Frisættelse og Sammen med borgeren er væsentlige pejlemærker.

 

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

 

Samtaler:

  • samtale holdes den 8. oktober 2021

  • samtale holdes den 25. oktober 2021

 

Mellem de to samtaler skal der afsættes tid til test og interview.

 

Rekrutteringen foretages i samarbejde med Thorups Kontor.

 

Yderligere oplysninger fås hos rekrutteringskonsulent Søren Thorup, Thorups Kontor på 2168 8708 og vicekommunaldirektør Thomas Bille på 7268 1020.

 

Ansøgningsfrist:

28. september 2021

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rudersdal Kommune

Adresse
Øverødvej 2
2840 Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2021
Udløber
28-09-2021
Kviknummer
LJA-82603738
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rudersdal Kommune

Adresse
Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-09-2021
Ansøgningsfrist
28-09-2021
Kviknummer
LJA-82603738
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce