Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Områdechef med stort engagement, solid politisk forståelse og høj faglighed til Danmarks største beskæftigelses- og integrationsforvaltning

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-07-2020

Som områdechef i kontor for Integration og Vækst skal du være med til at udvikle og skabe de bedste rammer for at få københavnerne i job og uddannelse og fremme medborgerskab.

Kontoret betjener borgmester, det politiske udvalg og direktion inden for to hovedarbejdsområder integration af københavnere med minoritetsbaggrund og styrkelse af rammebetingelserne for erhvervslivet. Vi understøtter samtidig Jobcenter København og Københavns Erhvervshus i den daglige drift inden for disse to områder og har særlig fokus på at sikre, at forvaltningen og kommunen bliver mere resultatorienteret. 

Kontorets opgaver er

 • Udarbejde, implementere og følge op på indstillinger og politiske aftaler til Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, herunder kommunens Integrationspolitik, Integrationshandleplan og erhvervsstrategi.

 • Understøtte forvaltningens indsatser der skal styrke mulighederne for job og uddannelse til borgere med etnisk minoritetsbaggrund samt kriminalitetstruede borgere.

 • Koordinere tilbud til nye flygtninge herunder beskæftigelsesindsatsen samt modtagelse og boligplacering af flygtninge.

 • Udvikle og understøtte indsatser til at forebygge social kontrol og ekstremisme samt bekæmpe diskrimination.

 • Understøtte samarbejdet med erhvervslivet via Københavns Erhvervshus og samarbejde med eksterne om udvikling af rammebetingelserne for virksomhederne i byen.

 

Kontoret er et af ni kontorer i centralforvaltningen, der blandt andet har ansvaret for at udvikle politikker og omsætte de politiske beslutninger til konkrete indsatser og arbejdsgange i vores centre. Kontoret har omkring 20 medarbejdere.

Om jobbet

Som områdechef bliver du den ene halvdel af kontorets ledelsesteam og dermed en central del af kontorets ledelse. Du skal bidrage til at prioritere og skabe sammenhæng i kontorets mange opgaver, sikre rammerne for at der leveres politiske betjening af høj kvalitet og understøtte driften og udvikling af nye indsatser i et tæt samarbejde med forvaltningens centre. Du skal varetage det daglige personaleansvar for omkring 15 medarbejdere. Du kan få ansvar for opgaveområder inden for såvel integration som erhverv. De konkrete ansvarsområder for områdechefen vil blive fastlagt efter aftale ud fra den valgte kandidats profil.

Det overordnede ansvar for kontorets opgavevaretagelse ligger hos kontorchefen. Områdechefen vil sparre tæt med kontorchefen om udvikling og drift af kontorets opgaver.

Vi forestiller os, at du som områdechef

 • har en akademisk samfundsfaglig baggrund med forvaltningsretlig indsigt

 • har politisk tæft og solid erfaring med politikerbetjening fra en politisk ledet organisation

 • besidder eksekveringskraft, uden at miste blikket for det langsigtede og strategiske

 • er robust og vant til at håndtere modstridende hensyn under pres

 • er en inspirerende personaleleder, der udvikler medarbejdere og samtidig kan sikre en stabil drift og høj faglighed og kvalitet i kontorets opgaveløsning

 • er en god kommunikator, der forstår hvordan det komplekse kan gøres operationelt

 • kan bidrage til at udvikle kontorets opgaver herunder sikre strategisk retning og fokus

 

Vi tilbyder

Som områdechef får du mulighed for at sætte dit præg på integrations- og erhvervsindsatsen i Danmarks største by. Du får samtidig ansvar for et stort område med politisk og offentlig bevågenhed. Du bliver en del af en professionel organisation, hvor vi arbejder evidensbaseret, har høje, faglige ambitioner og er åbne for at tænke nyt. Du kommer til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kollegaer i en hverdag præget af tværfaglighed og mange spændende opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den relevante faglige organisation. Herudover kan der forhandles tillæg i forhold til kvalifikationer efter aftale om Ny Løn. Arbejdsstedet er Bernstorffsgade i København V. Forventet tiltrædelse den 1. oktober 2020. Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med ansættelse indhenter straffeattest. 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for 3. Kontor Lars Ethelberg Nielsen på 2492 6579.

Søg via nedenstående link senest mandag den 3. august 2020.

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 33 (1. samtalerunde) og uge 35 (2. samtalerunde). Der vil være test efter 1. samtale. Der kan blive indhentet referencer på kandidater som kommer til 2. samtalerunde.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Adresse 1
Bernstorffsgade 17
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-07-2020
Udløber
03-08-2020
Kviknummer
LJA-80603285
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
1577
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-07-2020
Ansøgningsfrist
03-08-2020
Kviknummer
LJA-80603285
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed