Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomistyrelsen søger erfaren jurist til arbejdet med offentlig ret og politiske sager

Økonomistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-11-2020

Om stillingen

Vi har i Statens Indkøb mange politiske sager om alt lige fra indkøb af juridiske tjenesteydelser hos Kammeradvokaten til mere grønne offentlige indkøb. Herudover skal vi i de kommende år udvikle og implementere ehandel i den offentlige sektor.

 

Derfor har vi oprettet et nyt team for policy og e-handel, som du vil blive en del af.

 

Du vil få en central rolle som sparringspartner for Økonomistyrelsens direktion og andre dele af styrelsen i de mange og ofte svære politisk-juridiske sager, der kræver særlige kompetencer og erfaring inden for offentlig ret.

 

Du vil bl.a. have følgende opgaver:

  • Håndtering af løbende politiske sager, særligt med fokus på det juridiske perspektiv, fx i relation til udbudsloven, arbejdsklausuler og offentlig e-handel

  • Kvalitetssikring af aktindsigtsafgørelser og ansvar for at strømline og drive Økonomistyrelsens arbejde med aktindsigt

  • Bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål, finanslov, aktstykker mv.

  • Ansvaret for bekendtgørelser, cirkulærer og vejledninger på indkøbsområdet.

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med rig mulighed for at udvikle både juridiske kompetencer, evnen til at arbejde i et politisk miljø og dit kendskab til indkøbsområdet.

 

Om dig

Vi ser gerne, at du:

  • har en relevant juridisk uddannelse og flere års erfaring fra en politisk styret organisation det kan fx være et departement eller en styrelse

  • har erfaring med offentlig ret og er vant til at skrive juridiske afgørelser og svar på fx folketingsspørgsmål

  • er god til at opbygge relationer til interessenter og samarbejdspartnere

  • er detaljeorienteret og samtidig kan sikre fremdrift

  • interesserer dig for samspillet mellem jura og politik og finder det spændende at få de politiske prioriteter til at fungere inden for de juridiske rammer.

 

Herudover skal du have lyst til at være med til at opbygge det nye team for policy og e-handel og stille dig i spidsen for den juridiske varetagelse af teamets mange opgaver.

 

Det er en fordel, hvis du har kendskab til indkøbsområdet, men det er ikke afgørende.

 

Om Statens Indkøb

Statens Indkøb er en central aktør i det offentlige indkøb. Vi har bl.a. ansvaret for regeringens indkøbspolitiske prioriteter, for at udbyde tværstatslige rammeaftaler som led i Statens Indkøbsprogram, ligesom vi i samarbejde med Konkurrence og Forbrugerstyrelsen driver Rådgivningsenheden - Statens indkøb, som rådgiver statslige institutioner om udbud og kontrakter.

 

Kontoret vil fremover bestå af ca. 30 medarbejdere fordelt på tre teams. De to øvrige teams arbejder med henholdsvis juridisk rådgivning og udbud, kontraktstyring og projekter. Til dagligt arbejder ledere og medarbejdere tæt sammen på tværs af kontoret.

 

Hverdagen i Statens Indkøb er præget af en positiv tilgang til nye udfordringer og en ligefrem og åben kommunikation. Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, og at vi har det sjovt i hverdagen, hvor der ofte er sociale arrangementer.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Anders Frølich på telefon 61 96 85 11 eller email anfro@oes.dk.  

 

Det praktiske

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på "Søg stillingen" og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag senest mandag den 30. november 2020.

 

Vi forventer at holde første runde samtaler i uge 49 og 50.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Økonomistyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Adresse 2
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81336910
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Økonomistyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-11-2020
Ansøgningsfrist
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81336910
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed