Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomimedarbejder til drift og udvikling af økonomi- og a-kasseregnskab

Socialpædagogernes Landsforbund

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-08-2019

Kan du arbejde selvstændigt og får du energi af at arbejde med alle dine kompetencer inden for økonomi og regnskabsadministration? Kan du samtidig spotte effektviseringsmuligheder i økonomiprocesserne? Og trives du med ansvar og høje forventninger til din indsats?

 

Som vores nye kollega er du parat til at indgå i de mange drifts- og udviklingsopgaver i enheden Økonomi & Digitalisering hos Socialpædagogerne. Din vigtigste opgave sammen med dine kollager er at sikre driften og kvaliteten i økonomien for vores solide a-kasse. Vi er 10 kollegaer, som alle vægter samarbejde, høj faglighed og fællesskabet højt.

 

Du får det faglige ansvar for den daglige drift og udvikling af a-kasse regnskabet/økonomien. Du får en særlig opgave med at sikre, at de grundlæggende arbejdsopgaver er beskrevet, sådan at de også kan varetages af kollegaer.

 

Vi skal i efteråret overgå til vores nye a-kasseløsning og skal i den forbindelse også overgå til Navision. Det er derfor en vigtig opgave i den forbindelse at udvikle, beskrive og digitalisere arbejdsgange. Du skal bidrage til at opnå målsætningerne for området herunder løbende at udvikle og forbedre økonomifunktionen.

 

Du får det faglige ansvar for den regnskabsmæssige driftssikkerhed i a-kassen og for, at vi udnytter systemernes indretning bedst muligt. Du har en væsentlig rolle i at sikre en god relation til samarbejdspartnere som statslige myndigheder, systemleverandører og revisor. Derudover værdsætter du god service og smidigt samarbejde med kollegerne i hele organisationen.

 

Dine primære opgaver

 

 • A-kasse regnskabsadministration herunder afstemninger, bogføringer, opkrævninger indenfor de gældende regler og tidsfrister

 • Budgetlægning og budgetopfølgning på a-kasseøkonomien, udarbejdelse af månedsbalancer og materiale til årsrapporten og den primære ansvarlige ift. kontakten til revisor og kritisk revisor

 • Håndtering af A-kasseregnskabet så effektivt og digitalt som muligt

 • Professionel og effektiv debitorhåndtering af medlemmer

 • Bidrage til procesoptimering og digitalisering af arbejdsprocesser og udvikling af gode løsninger på området

 • Indgå i den daglige drift og ressourceplanlægning i enheden

 • Bidrage til servicering af medlemmer, tillidsvalgte, kredse og andre enheder i forbundssekretariatet i økonomirelaterede opgaver og spørgsmål.

 

 

Hvem er du?

 

 • Du har en relevant økonomi- eller kontoruddannelse der kan være mange indgange til stillingen. Måske har du erfaring med regnskab fra en akasse. Eller måske du har arbejdet med økonomi og har lyst til en ny udfordring i et nyt miljø?

 • Du har erfaring med regnskabspraksis og økonomiske sammenhænge, hvor indblik i håndtering af a-kasse regnskabsadministration er en fordel, men ikke en forudsætning.

 • Du evner at sætte sig ind i kompliceret lovgivning og håndtere dette i økonomi- og arbejdsprocesser.

 • Du har en struktureret tilgang og formår at holde styr på forskellige opgaver og deadlines

 • Du kan spotte effektiviseringsmuligheder og kvalitetsforbedringer i regnskabsprocesser, og griber disse proaktivt og tager gerne ejerskab for løsningen

 • Du yder god service og sikrer et godt samarbejde med kollegaerne

 • Du har forståelse for sammenhænge i organisationer og dermed enhedens rolle i forhold til servicering af både medlemmer og kollegaer i kredse og forbundssekretariatet

 • Du motiveres af at vide, at du arbejder for 39.000 medlemmer, der hver dag gør en faglig indsats over for bl.a. socialt udsatte børn, voksne og familier.

 

 

Hvem er vi?

 

Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København. Socialpædagogerne er fagforbund for 39.000 socialpædagoger, der arbejder med og for udsatte børn og unge, børn og voksne med fysisk eller psykisk handicap, psykisk syge, kvinder på krisecentre, misbrugere og hjemløse. Gennem viden og indsigt i det sociale område skaber Socialpædagogerne resultater for vores medlemmer, udsatte borgere og hele samfundet.

 

Socialpædagogernes vision

 

Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet. Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

 

Vilkår

 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst. Arbejdstiden er røgfri. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København, og bliver rost for vores kantineordning.

 

Yderligere information

 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte enhedsleder Signe Rosenkilde Immersen på sri@sl.dk eller tlf. 4040 6380.

 

Ansøgning

 

Send din ansøgning vedlagt CV senest tirsdag den 20. august kl. 12. på linket nedenfor. Vi forventer at holde 1. samtaler torsdag den 22. august og 2. samtaler mandag den 26. august. Stillingen ønskes besat fra den 1. oktober 2019.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Socialpædagogernes Landsforbund

Adresse 1
Brolæggerstræde 9
1211 København K
Danmark
Adresse 2
Brolæggerstræde 9
1211 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-08-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74698575
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Socialpædagogernes Landsforbund

Adresse
Brolæggerstræde 9
1211
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-08-2019
Ansøgningsfrist
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74698575
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Økonomi og regnskab
Beliggenhed