Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomimedarbejder

Carlsberg Fondet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2024

Har du solid erfaring med regnskab, processer, compliance, samarbejde med ekstern revision samt portefølje- og risikostyring? Vil du bidrage til at fremtidssikre Carlsbergfondets økonomiske fundament som et led i realiseringen af vores ambitiøse strategi? Og vil du medvirke til at indfri fondets potentialer og synergier pa tværs af hele Carlsbergfamilien?

Carlsbergfondet befinder sig i en omfattende udviklingsproces med øget aktivitet og samarbejde pa tværs af fondets afdelinger. Vi søger derfor en ny kollega, som skal spille en central rolle i forbindelse med fondets økonomistyring herunder bl.a. overvagning af aktietilbagekøbsprogram, registrering af salg, ansvar for ESG-afrapportering, økonomiske analyser, løbende økonomirapportering, arsregnskaber og ad hoc-analyser. Hertil kommer udvikling og implementering af nye administrative processer, forretningsbeskrivelser, politikker, lovkrav m.m.

Vi ser gerne, at du som ny økonomimedarbejder hviler i en solid faglighed inden for regnskab, revision samt portefølje- og risikostyring. Du har stærke analytiske evner, en struktureret og selvstændig tilgang til opgaveløsningen og et stort udviklingsdrive. Derudover er du aben, bredt samspillende og dialogsøgende samt indstillet pa at indga i et team, hvor vi hjælper hinanden og løser de mange forskellige opgaver, som økonomifunktionen har ansvar for.

Nysgerrig? Sa læs mere om stillingen i den uddybende job- og personprofil.

Har du spørgsmal herom, er du meget velkommen til at kontakte kvæstor i Carlsbergfondet Kim Fuchsel pa tlf. 4034 3140 eller chefkonsulent i Genitor Stine Rasmussen pa tlf. 3141 9808.

Carlsbergfondet er en af Danmarks største erhvervsdrivende fonde. Vi støtter visionær og innovativ grundforskning pa internationalt niveau inden for humanistisk videnskab, samfundsvidenskab og naturvidenskab.

Der er ansøgningsfrist den 7. april 2024.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Carlsberg Fondet

Adresse 1
H.C. Andersens Boulevard 35
Adresse 1
1553 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2024
Udløber
07-04-2024
Kviknummer
LJA-85379252
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Carlsberg Fondet

Adresse
H.C. Andersens Boulevard 35
1553
København V
Praktisk information
Indrykket
13-03-2024
Ansøgningsfrist
07-04-2024
Kviknummer
LJA-85379252
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed