Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulenter til styrkelse af anlægsstyringen i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2021

Teknik- og Miljøforvaltningen er en organisation i forandring, og forvaltningens kernedrift og økonomistyring er under omstilling. Forvaltningen befinder sig derfor i en flerårig forandringsproces, hvor vi bl.a. skal udvikle vores økonomistyring af forvaltningens store anlægsportefølje på ca. 1,1 mia. kr. i 2021.

 

Vi opnormerer derfor på anlægsstyringen for at ruste os til de nye krav og for at kunne gennemføre den ønskede udvikling på området. Vi kan derfor lige nu tilbyde flere spændende stillinger, hvor der er mulighed for at sætte sit præg på den styringsudvikling, vi skal implementere. Du får en unik mulighed for en spændende og udfordrende stilling, hvor du kan være med til at præge både forvaltningens og enhedens udvikling.

 

Stillingerne er placeret i enheden Budget og Anlæg, der er en del af forvaltningens centrale økonomifunktion, som bl.a. driver forvaltningens budgetproces, effektiviseringsstrategi og anlægsstyring. Enheden består af to teams et budgetteam og et anlægsteam. Vi søger tre økonomikonsulenter til anlægsteamet.

 

Én økonomikonsulent får ansvaret for at understøtte ledelsesbetjeningen af ledergruppen i bygherreorganisationen og dermed sikre, at vicedirektøren og områdecheferne får forelagt de nødvendige beslutningsoplæg. Du bliver således også ansvarlig for processtyring af leverancer rettet mod ledelsen samt for at udarbejde ledelsesinformation til ledergruppen vedr. relevante styringsdata på anlægsområdet.

 

Én økonomikonsulent får ansvaret for at implementere en ny styringsmodel for styring af løn i forvaltningens bygherreorganisation. Forvaltningen har i tidligere år arbejdet med en kompleks afregningsmodel, der har skabt et årligt underskud, og der skal nu implementeres en ny styringsmodel, der skaber finansieringssikkerhed i bygherreorganisationen.

 

Én økonomikonsulent får ansvaret for at udarbejde forvaltningens anlægsregnskaber i forbindelse med afslutningen af anlægsprojekterne. Hertil søger vi en kandidat med relevant erfaring i aflæggelse af regnskaber og gerne med en relevant kommunal erfaring.

 

De ideelle kandidater

  • har en lang videregående samfundsvidenskabelig uddannelse i eksempelvis økonomi, statskundskab eller lignende

  • har interesse for eller erfaring med kommunal budgetlægning og økonomistyring gerne af anlægsportefølje

  • har skarp analytisk sans og god talforståelse

  • kan formidle kompliceret stof klart både mundtligt og skriftligt

  • er gode til at skabe sig et overblik, men har også blik for detaljen

  • er holdspillere, der skaber gode samarbejdsrelationer, er opsøgende og kan navigere i en kompleks organisation

  • er ambitiøse både på forvaltningens og egne vegne

 

Om os

Vi tilbyder centralt placerede og udfordrende stillinger i stabsenheden Budget og Anlæg, hvor du får mulighed for at fordybe dig i økonomien på tværs af forvaltningen samt arbejde tæt sammen med bygherreorganisationen, der hvert år eksekverer en stor anlægsportefølje.

 

I Budget og Anlæg understøtter vi den politiske og administrative ledelse og har det overordnede ansvar for forvaltningens budgetlægning og anlægsstyring. Vi har ansvaret for forvaltningens indspil til budgetforhandlingerne i Københavns Kommune, planlægger budgetseminarer og driver forvaltningens effektiviseringsstrategi.

 

Vi foretager forvaltningens samlede anlægsstyring og understøtter ledergruppen i Bygherreorganisationen med styring af anlægsporteføljen. Derudover udarbejder vi indstillinger til vores politiske og administrative ledelse. Vi arbejder tæt sammen med enheden Regnskab og Økonomistyring, der har ansvaret for årsregnskabet.

 

I enheden er vi 22 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har en uformel og humørfyldt omgangstone og afholder i løbet af året forskellige faglige og sociale arrangementer. Vi lægger vægt på helhedssyn, åbenhed, tillid og arbejdsglæde, og der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent. Tiltrædelse den 1. juni 2021 eller hurtigst muligt. Dit arbejdssted vil være på Islands Brygge.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte budgetchef Terese Pelle Clemmensen på 2165 4790.

 

Angiv i din ansøgning, hvilken stilling du ønsker at søge.

 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 29. april 2021

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i starten af maj. På grund af den aktuelle coronasituation forventer vi, at den første ansættelsessamtale vil blive gennemført via Microsoft Teams.

 

Om Teknik- og Miljøforvaltningen

Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81964732
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-04-2021
Ansøgningsfrist
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81964732
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed