Glostrup Kommune

Glostrup Kommune,

Glostrup
30-07-2018

Økonomikonsulent til skole og kultur

Kontakt

Glostrup Kommune

Rådhusparken 2
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-07-2018
Udløber:
15-08-2018
Kviknummer:
LJA-63917098
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at understøtte udviklingen af skole- og kulturområderne i Glostrup Kommune? Vi tilbyder et spændende job med både faglige udfordringer og gode kolleger, der er glade for at arbejde i kommunen. Glostrup Kommune er en ambitiøs kommune, der udnytter sine smådriftsfordele, og som er inde i en rivende udvikling. I disse år bliver Glostrup Kommunes position som et regionalt knudepunkt styrket, og der sker en massiv udvikling af bymidten.

Vi gør meget ud af, at vores arbejde skal give mening, og hele organisationen er bevidste om, at det vi laver, skal skabe værdi for borgerne. Vi er uformelle, effektive og har et godt fællesskab. For eksempel mødes vi hvert år med både kolleger og borgere til Glostrup Festivalen og Parkstafet, der er velbesøgte lokale arrangementer. Og så skal man ikke glemme, at det er let at komme hertil rådhuset ligger tæt på stationen, og der er gode trafikforbindelser, uanset om man kommer fra det indre København eller længere væk fra.

Opgaverne
Hvis du kan se dig selv i dette, så har vi et udfordrende job i Center for Økonomi og Styring. Her vil du få ansvar for skoleområdet, der indeholder Glostrup Skole inkl. SFO og klub, gruppeordninger, Hospitalsskolen m.v., samt Center for Borgerkontakt og Kultur, der indeholder bl.a. Musikskolen, Biblioteket og øvrige kulturaktiviteter. Du vil dog også jævnligt skulle gennemføre analyser, udregne takster, udarbejde månedlige budgetopfølgninger, deltage i projekter og skrive sager til det politiske niveau mv. De enkelte medarbejdere i Center for Økonomi og Styring favner meget bredt, og kontakten til de decentrale institutioner og fagcentre fylder meget i hverdagen.

Som en del af team Fagøkonomi kommer du også til at deltage i væsentlige økonomiprocesser i kommunen, såsom budget, budgetopfølgning og regnskab. Den primære opgave er at understøtte fagcentrenes økonomistyring. Kommunens udvikling i de kommende år stiller høje krav til opgaveløsningen, ikke mindst i forhold til ressourceanvendelse, effektiv styring og tværgående samarbejde. Vores nye kollega skal derfor være en skarp og engageret økonomisk profil.

Om dig
Vi forventer, at du

 • har erfaring fra lignende opgaver i en kommunal økonomiafdeling

 • har interesse for offentlig økonomistyring

 • har analytisk sans og kan håndtere store datamængder

 • har en relevant økonomifaglig uddannelse

 • er god til at strukturere dit arbejde

 • er god til at samarbejde

 • er dygtig til IT-systemer - særligt økonomisystemer og Excel

Om jobbet
Vi kan tilbyde

 • spændende udfordringer og en afvekslende hverdag

 • stor indflydelse på eget arbejde med mulighed for at præge opgaverne

 • en smidig organisationsstruktur med højt til loftet og kort til ledelsen

 • gode kolleger og et uformelt arbejdsmiljø

 • fleksible arbejdsbetingelser

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest den 15. august 2018. Vi regner med at afholde 1. runde samtaler tirsdag den 21. august 2018 og 2. runde samtaler den 23. august 2018.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Christian S. Nielsen, tlf. 43 23 62 61. Læs mere om Glostrup Kommune på www.glostrup.dk

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Christian Nielsen
Centerchef
Christian.Nielsen@glostrup.dk


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Lignende job
Standard Norge
Frist:
17-09-2018
Standard Norge
Frist:
17-09-2018