Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent til Notas ambitiøse økonomi- og strategiteam

Nota

Storkøbenhavn

Indrykket
28-03-2019

Nota flytter til Nakskov i efteråret 2019 og har brug for dit skarpe økonomiske og analytiske blik. Har du lyst til at arbejde i en statslig organisation, som udfordrer dig, og hvor du har mulighed for både faglige og personlige udviklingsmuligheder?

Som Notas kommende økonomikonsulent vil du referere til vores økonomi- og strategichef, og dermed indgå i en afdeling, hvor der tænkes innovativt og ambitiøst. Vi bestræber os på at være proaktive og nytænkende i forhold til, hvordan afdelingen skal arbejde med økonomistyring, aktivitetsbaseret budgettering, controlling og effektivisering. Du vil opleve et uhøjtideligt og bredt kvalificeret fagligt arbejdsmiljø, hvor du dagligt udfordres.

Hvilke opgaver?
Helt overordnet skal du arbejde med budgettering, it- og anlægsøkonomi, portefølje- og risikostyring, indtægtsdækket virksomhed, løbende rapportering til afdelingerne, ledelse og direktion. Herudover skal du arbejde med at koordinere og udarbejde indspil, årlige finanslove, årsrapporter og andre bevillingssager samt generel sagsbehandling.

Du skal se dig selv som en økonomipartner i forhold til de øvrige afdelinger og medarbejdere og meget gerne tilføre ideer og forslag til den videre udvikling af Notas økonomistyring, effektivisering og teknologiunderstøttelse ligesom du internt skal bidrage med support og formidling på en forståelig måde.

Hvem er du?
Du har en lang videregående uddannelse - gerne med en samfundsvidenskabelig baggrund. Du kunne f.eks. have en baggrund som cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller cand.merc med flair for tal og gerne med en god teknologiforståelse. Din arbejdserfaring kan komme fra såvel den offentlige som den private sektor vigtigst er, at du kan se dig selv i en organisation, hvor der arbejdes selvstændigt og hvor alle bidrager til at skabe en god stemning.

Derudover lægger vi vægt på, at du er god til at sætte dig ind i forskelligartede problemstillinger og både vil arbejde med tilbagevendende opgaver og somme tider tænke ud af tal-boksen. Hos os får du et arbejde med udfordringer og udviklingspotentiale såvel fagligt som personligt. 

Hvem er vi?
Nota er en institution under Kulturministeriet og vi producerer og udlåner tekster, der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap. Lige nu er mere end 160.000 medlemmer af Nota og vi vækster med 15-20.000 nye medlemmer årligt og vores medlemmer er blandt de flittigste læsere i Danmark. Vi løser væsentlige samfundsmæssige opgaver i samarbejde med vores departement, Undervisningsministeriet, Dansk Blindesamfund, Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark m.fl. Som en digital virksomhed er vi i fuld gang med at udvikle nye digitale løsninger og services til gavn for vores medlemmer.

Nota glæder sig til at flytte til Nakskov den 1. oktober 2019. Vi forventer, at du vil starte på vores adresse i København Ø og arbejdsmæssigt flytte med til Nakskov.

Er du interesseret?
Hvis ovenstående lyder spændende, så send en ansøgning via Notas hjemmeside (www.nota.dk/om-nota/stillinger). Ansøgningsfristen er 22. april 2019 kl. 15.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med relevant organisation.

Nota samarbejder med Nymann Stærke HR i rekrutteringsprocessen, og din ansøgning videresendes derfor til dem. Hvis du vil vide mere, så kontakt Birgitte Nymann, tlf. 40 86 18 83, email birgitte@ns-hr.dk.

Del dette job

Kontakt

Nota

Adresse 1
Teglværksgade 37
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Teglværksgade 37
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-03-2019
Udløber
22-04-2019
Kviknummer
LJA-71989764
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nota

Adresse
Teglværksgade 37
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-03-2019
Ansøgningsfrist
22-04-2019
Kviknummer
LJA-71989764
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Økonomi og regnskab
Beliggenhed