Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent til Frederiksberg Kommunes tværgående økonomiafdeling

Frederiksberg Kommune, Økonomi og Udbud

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2020

Er du interesseret i spændingsfeltet imellem politik, styring og økonomi, og vil du være med til at understøtte tværgående prioritering og økonomistyring for 7.000 medarbejdere og 100.000 borgere? Så har vi en spændende stilling som økonomikonsulent hos Økonomi og Udbud, den centrale økonomiafdeling i Frederiksberg Kommune.

 

Hvem er vi

Økonomi og Udbud er kommunens tværgående økonomiaktør, som sikrer overblik over kommunens økonomi, driver de overordnede økonomiprocesser, og bidrager med tværgående analyser og økonomifaglig sparring til kommunens decentrale økonomistabe. Vi ser en fremtid i møde, hvor der vil blive yderligere behov for at arbejde tværgående både i forhold til sikre en god og effektiv service til Frederiksbergs borgere og til udvikling af kommunens interne styring. Stillingen er placeret i Budget, Opfølgning og Analyse, som er et fagligt stærkt og velfungerende team med 15 medarbejdere, primært ACere med forskellig samfundsvidenskabelig baggrund.

 

Vi arbejder i åbent kontorlandskab og lægger stor vægt på samarbejde, videndeling, god stemning og godt kollegaskab. Vi har attraktive ansættelsesvilkår blandt andet i forhold til fleksible arbejdstider og gode muligheder for efteruddannelse.

 

Stillingen

Du vil blive ansat som en af otte udvalgsansvarlige, som dækker alle kommunens politikområder, og samler og driver kommunens budget- og regnskabsprocesser i samarbejde med de decentrale økonomistabe. Som udvalgsansvarlig skal du kunne navigere i spændingsfeltet mellem controlling af fagområdet og rådgivning af medarbejdere såvel som ledere i de decentrale økonomistabe. Herudover vil du skulle indgå i arbejdsgrupper i forbindelse med tværgående analyser og større projekter. Som en af to udvalgsansvarlige på ældre- og sundhedsområdet skal du have interesse for komplekse sager og modeller, hvor både økonomi, kvalitet og politiske ønsker skal forenes, med de rammer som lovgivning og kommunens styringsprincipper giver.

 

Opgaverne for stillingen indebærer:

 • en bred vifte af controlling- og økonomistyringsopgaver, herunder budgetlægning og -opfølgning samt analyser

 • i samarbejde med dygtige kollegaer at sikre, at til tider komplekse projekter indenfor både drift og anlæg sker inden for rammerne af de økonomiske styringsprincipper og gældende lovgivning

 • at rådgive og indgå i konstruktiv dialog med økonomimedarbejdere og chefer på alle niveauer

 • tværgående opgaver af både koordinerende og analytisk karakter. Efter kvalifikationer vil man indgå i koordineringen af delprocesser under budget, regnskab og opfølgning

 • medansvar for at drive og udvikle budget- og demografimodeller på plejebolig- og hjemmeplejeområdet

 

Om dig

Vi søger en engageret kollega med en samfundsvidenskabelig eller økonomisk baggrund. Du har et par års erfaring med økonomistyring, men kan også komme i betragtning, hvis du er nyuddannet. Er du nyuddannet er Frederiksberg Kommune et godt sted at starte din karriere, da vi er en stor organisation med mange udviklingsveje, og ansættelsen vil give dig en brugbar grundforståelse for kommunaløkonomi.

 

Vi forventer, at du:

 • har en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse på kandidatniveau eller lignende

 • motiveres af at arbejde i et tværorganisatorisk felt, hvor samarbejde og kompromiser ofte er vejen til gode resultater

 • er struktureret i din tilgang til både data og processer

 • er nysgerrig, grundig og sætter pris på, at der er mulighed for at gå i dybden med dine opgaver

 • behersker officepakken og kan arbejde med Excel som dit primære redskab

 • er god til at samarbejde og indgå i projekt- og samarbejdsfællesskaber

 • er interesseret i at lære om og dygtiggøre dig inden for kommunal økonomi og styring

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøg online via linket nedenfor ved at uploade ansøgning, CV, karakterudskrift, mv. senest torsdag den 20. februar kl. 12. Der afholdes 1. og muligvis 2. samtaler i uge 9 og stillingen forventes besat pr. 1. april 2020. Du vil blive bedt om at lave en opgave i forbindelse med 1- og evt. 2 samtalen. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst afhængigt af kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte viceøkonomichef Camilla Aabling på telefon 2898 2333 eller på caaa02@frederiksberg.dk.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Læs mere om Frederiksberg Kommune på: http://www.frederiksberg.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune, Økonomi og Udbud

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-02-2020
Udløber
20-02-2020
Kviknummer
LJA-79235270
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune, Økonomi og Udbud

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-02-2020
Ansøgningsfrist
20-02-2020
Kviknummer
LJA-79235270
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed