Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent til finansenheden i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-08-2022

Vil du arbejde med budgetplanlægning og strategisk økonomistyring i en finansenhed med en spændende og varieret opgaveportefølje inden for foreningsdrift, ejendomsinvesteringer, kapitalforvaltning og hoteldrift, så læs videre her.

 

En stærk økonomi er afgørende i Danmarks Lærerforenings arbejde for at medlemmerne kan udføre arbejde af høj kvalitet til gavn for elever, borgere og samfund, og for at medlemmerne har et godt arbejdsliv. Som økonomikonsulent vil du i samarbejde med enhedens øvrige finansmedarbejdere skulle arbejde med at videreudvikle budgetmodeller og varetage økonomistyring for foreningens samlede virksomhed. Herudover vil du have selvstændige økonomiområder, hvor du har det primære ansvar og har løbende dialog med områdernes interessenter. Vi indførte i 2021 et nyt økonomisystem Microsoft Dynamics 365 Finance som løbende skal udvikles med blandt andet BI-løsninger, og du vil være en aktiv deltager i dette arbejde.

 

Hvem er du?

  • Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en økonomifunktion, og at du har lyst til at udvikle din faglighed yderligere i et kompetent økonomiteam med en omfattende portefølje inden for foreningsdrift, ejendomsinvesteringer, kapitalforvaltning og hoteldrift.

  • Du har stor interesse for budgetplanlægning og økonomistyring.

  • Du har en uddannelse på kandidatniveau med fokus på økonomi og administration, eller er uddannet i en finansfunktion med relevant efteruddannelse.

  • Du går op i at forstå forretningsdelen på de økonomiområder, hvor du har ansvar og evner at opbygge et tillidsfuldt forhold til både eksterne og interne samarbejdspartnere.

  • Du har gode skriftlige formuleringsevner, har politisk tæft og forstår at skære ind til benet i en sag.

  • Du har interesse for at arbejde med at udvikle BI-løsninger, er superbruger i Excel, eller har interesse for at blive det.

  • Du tager initiativ og kan arbejde selvstændigt.

  • Du er en teamplayer med gode sociale kompetencer, som bidrager til arbejdsfællesskabet.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et finansteam på fem personer med stor økonomisk faglighed, som arbejder tæt sammen. Teamet er en del af Danmarks Lærerforenings Økonomi og Administrationsafdeling med i alt 26 medarbejdere.

 

Vi arbejder dialogbaseret, og du vil få mulighed for at få stor indflydelse på dit arbejde og få selvstændigt ansvar for egne økonomiområder. Vi går op i, at det skal være både udfordrende og sjovt at gå på arbejde og vi har et godt kollegialt sammenhold.

 

Vi har arbejdsplads i hjertet af København med attraktive ansættelsesvilkår og fokus på et sundt arbejdsmiljø.

 

Vilkår

Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP-pensionsordning på 17,3%. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie og mulighed for optjening af 12 ekstra fridage.

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte økonomichef, Peter Skotner, på telefon 2460 2175 eller mail pko@dlf.org.

 

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest tirsdag den 6. september 2022 kl. 12.00.

 

Vi forventer at afholde første samtalerunde tirsdag den 13. september og fredag den 16. september og anden samtalerunde mandag den 26. september med henblik på ansættelse 1. november 2022. Du skal være indstillet på, at der vil indgå en opgave som del af anden samtalerunde.

 

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Ansøgningsfrist

06-09-2022

 

Stillingstype

Konsulent

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danmarks Lærerforening

Adresse 1
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Adresse 2
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-08-2022
Udløber
06-09-2022
Kviknummer
LJA-83921315
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Lærerforening

Adresse
Vandkunsten 12
1467
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-08-2022
Ansøgningsfrist
06-09-2022
Kviknummer
LJA-83921315
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed