Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent til Center for Økonomi og Ejendomme

Helsingør Kommune - Center for Økonomi og Ejendomme

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
20-07-2020

Økonomikonsulent på dagtilbudsområdet

Vil du være en central aktør i den overordnede økonomistyring og medvirke til en fortsat balanceret økonomisk udvikling af Helsingør Kommune?

Og har du lyst til at arbejde i en kommune med ambitioner?

Hvis svaret er ja, så er du måske den kommende økonomikonsulent i Center for Økonomi og Ejendomme.

Center for Økonomi og Ejendomme i Helsingør Kommune søger en økonomikonsulent til Team Velfærd, der varetager økonomiopgaverne på skole-, dagtilbud- og ældreområdet. Dine opgaver vil primært være rettet mod den økonomiske styring af dagtilbudsområdet, men du kan også komme i spil til opgaver på andre områder. På dagtilbudsområdet er vi i Helsingør Kommune så heldige, at børnetallet er stigende. Ud over den løbende controlling af og sparring med daginstitutionerne vil du derfor bl.a. skulle være med til at sikre, at Helsingør Kommune løbende har det rigtige antal daginstitutionspladser, så kommunen fortsat kan vokse og tiltrække børnefamilier. Samtidig er vi i fuld gang med at indføre minimumsnormeringer på området. Alt dette vil vi gerne understøtte med de rigtige data. Du vil derfor også sammen med vores BI folk og dagstilbudsområdet løbende skulle udvikle og vedligeholde data, der sikrer den rigtige styring af området.

Opgaverne spænder fra økonomisk rådgivning af centerchef, dagtilbudschef, daginstitutionsledere, direktion og andre ledere på tværs af organisationen til udarbejdelse af budgetter, regnskab og den løbende månedlige økonomiopfølgning. Herudover vil du skulle deltage i analyser og kunne udarbejde materiale til budgetprocessen i form af budgetnotater og prioriteringskatalog, bidrage til den strategiske omstilling på området mm. Alle økonomikompetencerne er samlet i Center for Økonomi og Ejendomme, og du får derfor mulighed for at varetage hele porteføljen af økonomiopgaverne på et fagområde.

Arbejdet sker i tæt samarbejde med dine kollegaer i Center for Økonomi og Ejendomme, Koncernledelsen samt ledere og medarbejdere i Center for Dagtilbud, Skoler, Fritid og Idræt. Du skal kunne servicere og afrapportere på alle niveauer, og samtidig skal du kunne bevare fokus på, at slutprodukterne skal udgøre veldokumenterede og gennemarbejdede politiske beslutningsoplæg, som efterfølgende skal indarbejdes i kommunens forretningsgange, budgetter, løbende opfølgninger mv. I den daglige drift anvender Helsingør Kommuner økonomisystemet Opus samt budgetopfølgningssystemet NemØkonomi.

Lidt om din baggrund:

I Center for Økonomi og Ejendomme har vi en høj faglighed og ønsker fortsat at have denne i højsædet.

Fagligt forventes det, at du

 • har en kommunaløkonomisk eller videregående uddannelse

 • har erfaring fra en lignende stilling, men du må lige så gerne være nyuddannet med mod på at lære hurtigt

 • har et kendskab til kommunaløkonomi og kommunale organisationer (eller har lyst til at få det)

 • er nysgerrig og udviklingsorienteret

 • er velformuleret i skrift og tale

 • er god til at samarbejde og skabe og sikre fremdrift.

 

Personligt skal du

 • have en naturlig nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse i en kompleks kommunal organisation

 • kunne håndtere komplekse problemstillinger

 • kunne tænke i nye og anderledes løsninger

 • have en stærk personlighed og en naturlig personlig pondus

 • have gode samarbejdsevner og formå at opbygge relationer til ledere og medarbejdere på dit område

 

Vi kan tilbyde:

Hos os får du stor indflydelse på din hverdag, dine arbejdsopgaver og løsningen af dem. Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med en uformel omgangstone. Vi har et velfungerende arbejdsmiljø med gode, engagerede og kompetente kolleger i dejlige lokaliteter lige i hjertet af Helsingør, tre minutters gang fra Helsingør Station.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst samt principperne i Ny løn.

Hvem er vi:

Center for Økonomi og Ejendomme står i spidsen for styringen af kommunens økonomi og professionel rådgivning til den samlede organisation. Ambitionen er, at der hele tiden opnås størst mulig kvalitet og service inden for de økonomiske rammer. Center for Økonomi og Ejendomme har også ansvaret for at udnytte, administrere og ikke mindst udvikle kommunens ejendomme mest hensigtsmæssigt.

Center for Økonomi og Ejendomme har ca. 140 engagerede medarbejdere fordelt på fem områder, der varetager kommunens samlede økonomifunktion, ledelsesinformation, intern service i administrationen, rengøring og ejendomsdrift, anlæg og udvikling af kommunens ejendomme.

Stillingen er placeret i Økonomi, der rådgiver centre og decentrale enheder på samtlige velfærdsområder, og ønskes besat pr. 1. oktober 2020 eller snarest derefter.

Ansøgning:

Har du spørgsmål, kan du kontakte leder af økonomi Mikkel Elkjær på telefon 4186 8264.

Ansøgningsfristen er torsdag den 20. august kl. 12.00.

Vi henviser til, at du søger stillingen via knappen Send ansøgning, som du finder herunder. Vi forventer at holde samtaler i uge 35.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Helsingør Kommune - Center for Økonomi og Ejendomme

Adresse 1
Stengade 59
3000 Helsingør
Danmark
Adresse 2
Stengade 59
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-07-2020
Udløber
20-08-2020
Kviknummer
LJA-80694147
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Helsingør Kommune - Center for Økonomi og Ejendomme

Adresse
Stengade 59
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-07-2020
Ansøgningsfrist
20-08-2020
Kviknummer
LJA-80694147
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed