Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent søges til spændende stilling i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
14-07-2020

Den ene af vores to økonomikonsulenter, som er ansvarlige for styring af økonomien på ældre-, sundhed- og voksenspecialområdet, har fået nye udfordringer i vores afdeling og vi søger derfor en økonomikonsulent, som har lysten og evnerne til at være en del af vores hold.

Som økonomikonsulent på ældre-, sundheds- og voksenspecialområdet varetager du opgaverne sammen med en teamkollega, og I skal i fællesskab løse følgende opgaver:

 • udarbejde budget og budgetopfølgning til chef, direktion og Kommunalbestyrelsen

 • udarbejde og formidle analyser på ældre- og sundhedsområdet

 • udvikle værktøjer til områdets økonomistyring

 • optimere udnyttelsen af informationssystemerne

 • deltage i tværfaglige arbejdsgrupper, der kunne handle om udvikling af ledelsesinformationssystemer, effektstyring eller andre styringsværktøjer

 

Som økonomikonsulent er du en kritisk, nysgerrig og tillidsvækkende sparringspartner. Det gælder både i forhold til din egen chef (økonomichefen), kollegaer i økonomiafdelingen, kerneopgavechefen, samt ledere og nøglemedarbejdere i kerneområdet Aktiv Hele Livet.

Sparring og rådgivning vedrører både budgetlægning og løbende opfølgning, men også tilpasning af kontoplaner og større analyser på området. Du skal understøtte og monitorere omstillings- og udviklingsprojekter ved at kombinere egen økonomiske indsigt med områdets faglighed samt med blik for nye måder at gribe tingene an på.

Vi ser gerne at du:

 • har en baggrund som økonom eller har en tilsvarende erfaring

 • er analytisk stærk og ser data som vejen til at skabe ny viden

 • er god til at skabe og styrke relationer på tværs i en bredt funderet organisation

 • er en holdspiller, som aktivt deltager i egen og kollegaers udvikling

 • er opsøgende og udadvendt

 • er god til at formidle, også vanskelige emner, både skriftligt og mundtligt

 

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med ældre- og sundhedsområdet samt det specialiserede voksenområde samt har kendskab til mekanismerne i det kommunale budget- og regnskabssystem samt andre kommunale IT-systemer.

Du vil blive ansat i kommunens centrale økonomiafdeling, Økonomi. Vi er den ene af to tværgående stabe og er den centrale aktør i forhold til kommunens samlede økonomistyring både i forhold til budgetdannelse samt den løbende opfølgning. Vi er dermed en helt central aktør i den løbende økonomistyring et ansvar der forpligter, men også giver muligheder for at præge udviklingen og retningen.

Vi arbejder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, så du skal trives med både korte og mere længerevarende planlægningshorisonter og -niveauer.  Vores kerneopgave er at facilitere og understøtte budgetlægningen samt varetage den løbende budgetopfølgning med dertilhørende opgaver. Derudover bidrager vi med relevante analyser og formidling.

Du får 14 gode kolleger, som er jævnt fordelt i forhold til alder og erfaring. Vi påtager os og trives med ansvaret for at udvikle og understøtte Holbæk Kommunes økonomi. Vi værdsætter godt humør, en uformel omgangstone samt lysten og glæde ved samarbejde og videndeling. Der er en stor grad af selvstændighed i stillingen samt stor fleksibilitet i opgaveløsningen, hvilket giver gode muligheder for at planlægge egen arbejdsdag.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Arbejdssted er Kanalstræde 2, 4300 Holbæk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte økonomichef Kasper Enevoldsen (tlf. 72 36 75 31 eller kasha@holb.dk) eller konsulent Camilla Bentzen i uge 32 (tlf. 72 36 85 28 eller caben@holb.dk).

Ansøgningsfrist er mandag den 10. august 2020. Du vil blive kontaktet i løbet af onsdag d. 12. august 2020, hvis du inviteres til 1. samtalerunde.

1. samtalerunde afholdes den 14. og 17. august 2020, med mulighed for at afholde 2. samtalerunde den 26. august 2020.

Stillingen forventes besat pr. 1. oktober 2020 eller ifølge aftale.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Holbæk Kommune

Adresse 1
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80657403
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Holbæk Kommune

Adresse
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-07-2020
Ansøgningsfrist
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80657403
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed