Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomifaglige sagsbehandlere til Økonomidivisionen i FMI

Forsvarsministeriet

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2020

Ønsker du at udvikle og udfordre dine kompetencer som sagsbehandler i et unikt og stimulerende arbejdsmiljø? Kan du se dig selv i en stor koncern med rig mulighed for karriereudvikling og netværksdannelse? Ønsker du at få indflydelse på udviklingen af den økonomiske styring i en stor statslig organisation? Så har vi det rette job for dig!

Om os

Vi søger nye kollegaer med erfaring inden for økonomistyring til Forsvarsministeriet Materiel og Indkøbsstyrelse (FMI). Vi er en styrelse lidt ud over det sædvanlige, da vi er en af landets største offentlige indkøber med et årligt budget på ca. 7,5 mia. kr.

Kommer du med på holdet, så bliver du en del af noget større end blot en almindelig arbejdsplads. Hos FMI, er vi med til at passe på Danmark ved at støtte Forsvaret, Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og politiet. Vores støtte består af indkøb, vedligehold og udfasning af materiel og IT, hvilket kan være alt fra kampfly og fregatter til servere og headsets.

Vi leder efter dygtige sagsbehandlere til Driftsøkonomisektionen, der hører til under Økonomidivisionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Driftsøkonomisektionen beskæftiger sig med den økonomiske styring af finansrammen til løn og øvrig drift samt omkostningsrammerne til Forsvarets interne ydelser.

Om stillingen

Hos FMI får du en hverdag ulig andre steder. Stillingens indhold justeres efter dine kvalifikationer, men arbejdsopgaverne kan spænde fra styring af finansrammen til løn på ca. 1 mia. kr. til 1.800 medarbejdere, til at skulle udarbejde ledelsesinformative rapporter til FMI direktionen samt yde økonomisk sparring med FMI ledelse og medarbejdere.

Opgaverne kan derudover omhandle:

  • Ekstern ledelsesinformation til Forsvarsministeriets departement

  • Udvikling af værktøjer og rapporter til intern brug i styrelsen

  • Intern ledelsesinformation til FMI direktionen

  • Økonomisk sparring med styrelsens ledelse og medarbejdere

  • Koordination og styring af sektionens opgaver i samarbejde med sektionschefen

  • Træk af data fra vores ERP system SAP

  • Daglig sagsbehandling

  • Diverse ad hoc opgaver

Om dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for økonomi eller samfundsvidenskab og at du har solid erfaring med økonomistyring. Du har en udviklet kritisk sans og leverer altid overskuelige og letforståelige økonomiske rapporter samtidig med, at du evner at formulere problemer såvel som løsninger til kollegaer, uden en økonomisk baggrund. Du skaber gode relationer, er samarbejdsorienteret ud over det sædvanlige og omstillingsparat, når arbejdsopgaverne kræver det. Du har en naturlig respekt for deadlines, er løsningsorienteret og ser vidensdeling som noget helt naturligt.

Som person trives du i et arbejdsmiljø, der er præget af en uformel omgangstone, hvor der både er plads til grin samt faglige diskussioner hen over frokosten. Du bidrager gerne til det sociale fællesskab på arbejdspladsen, og står altid til rådighed for dine kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg 1-5, Ballerup.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Driftsøkonomisektionen Henrik Engman på 72 81 57 12 eller 40 35 86 77.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Jane Provstgaard Knudsen på 72 81 91 29.

Ansøgningsfristen er den 24. maj.

Samtaler forventes afholdt løbende.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.

Stillingen er ledig til besættelse snarest.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Lautrupbjerg 1-5
2750 Ballerup
Danmark
Adresse 2
Lautrupbjerg 1-5
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2020
Udløber
24-05-2020
Kviknummer
LJA-80180020
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Lautrupbjerg 1-5
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-04-2020
Ansøgningsfrist
24-05-2020
Kviknummer
LJA-80180020
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed