Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomidirektør til Gentofte Kommune

Gentofte Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-09-2018

Gentofte Kommune søger økonomidirektør. Økonomidirektøren indgår i direktionen og refererer til Kommunaldirektøren.

 

Som økonomidirektør vil du få ansvaret for Gentofte Kommunes centraliserede økonomiafdeling, ØKONOMI, hvor ca. 60 medarbejdere arbejder engageret og udviklingsorienteret med at servicere og understøtte Kommunalbestyrelsen og den samlede organisation med økonomisk planlægning, styring og budgetopfølgning, med daglige økonomiopgaver og med etablering og opfølgning på indkøbsaftaler.

 

Som direktør skal du rådgive kommunens ledelse og opgaveområderne i økonomiske spørgsmål af strategisk karakter. Du vil få et tæt samspil med dine kolleger i direktionen og med ledere og medarbejdere både i ØKONOMI og bredt i organisationen

 

Gentofte Kommune løser i stigende omfang opgaver på tværs af de etablerede fagområder. Det bliver en vigtig opgave for Økonomidirektøren at inspirere til, hvordan planlægning og styring kan understøtte denne arbejdsform.

 

Vi har et stærkt fokus på udvikling og effektivisering af den daglige drift, samtidig med, at vi lægger stor vægt på sikker drift. Vi arbejder med bedre velfærd for færre ressourcer & robuste arbejdsfællesskaber og altid med fokus på, hvad der skaber den bedste værdi for kommunens borgere. Vi lægger vægt på et godt og udviklende arbejdsmiljø for ansatte på alle niveauer.

 

Du kan læse mere om Gentofte kommune her og læse mere om stillingen her, hvor du også kan læse, hvordan du søger stillingen.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

 

Torben Frølich

Kommunaldirektør

tfr@gentofte.dk

Mobil: 21296856

 

Eva Zeuthen Bentsen

Konsulent

Mobil: 20860325

 

Ansøgning:

Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Gå til ansøgningsformular".

 

Ansøgningsfrist:

26. september 2018 kl.: 23:59

 

Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.

 

Læs mere på www.gentofte.dk

Del dette job

Kontakt
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2820 Gentofte
Praktisk information
Oprettet
07-09-2018
Udløber
26-09-2018
Kviknummer
LJA-65261117
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gentofte Kommune

Adresse
Bernstorffsvej 161
2820
Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2018
Udløber
26-09-2018
Kviknummer
LJA-65261117
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Beliggenhed